Naujausi duomenys: pasaulyje nustatyta daugiau kaip 15 mln. COVID-19 atvejų

Pasaulyje nuo naujojo koronaviruso pandemijos pradžios užsikrėtė mažiausiai 15 007 291 žmogus, iš kurių 617 603 mirė, rodo trečiadienį naujienų agentūros AFP apibendrinti duomenys.

Smarkiausiai pandemija paveikė Jungtines Valstijas – šioje šalyje nustatyta 3 915 780 koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejų ir mirė 142 312 užsikrėtusieji.

Per pastarąją savaitę pasaulyje nustatyta daugiau kaip 1,6 mln. užsikrėtimo koronavirusu atvejų.

Vis dėlto oficialiai skelbiami skaičiai tikriausiai atspindi tik dalį tikrojo ligos išplitimo, nes daugelio valstybių testavimo pajėgumai yra nepakankami, kad būtų išaiškinta didžioji dalis užsikrėtimo atvejų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
jo masonams mazai vietos naikina zmones o visi ziuri laikas imtis sakiu paqziurekite svedai batka neuzkibo vadinasi juos dabar ir linksniuoja bet is esmes ten ir yra tikroji demokratija o musu pinigu vergai dar ilgai suda mals jiems nerupi tauta svarbu jiems gerai bet tai laiko klausimas kentes ju anukai o man geda kad as gimiau tokioi valstybej kur atviru budu naikinami zmones o visi tyli nors veryga jau turetu sedeti elektros kedeje

Anonimas

Anonimas portretas
Statistika internete. Jauti skirtuma per puse metu tiek zmoniu uzsikrete

o

o portretas
kiek uzsikrete ZIV, slogom, gripais, sifiliu...., debilizmu..????? kur informacija???? kiek mire nuo bado, kiek pavogta vaiku pedofilams ir organams???? raimondas ciuplys?????
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių