Po gydytojos išprievartavimo ir nužudymo tūkstančiai žmonių Indijoje tęsia protestus

  • Teksto dydis:

Po jaunos gydytojos išprievartavimo ir nužudymo tūkstančiai žmonių demonstracijose Indijoje reikalavo teisingumo. „Esame pasiryžę nenusileisti spaudimui tylėti“, – pirmadienį per mitingą prie ligoninės Kolkatoje sakė medikė Shreya Shaw. Šioje ligoninėje prieš daugiau nei savaitę buvo rastas jos kolegės kūnas.

31 metų gydytojos kūnas rastas rugpjūčio 9 d. ligoninės seminarų patalpoje, kur ji tikriausiai ilsėjosi po 36 valandų pamainos. Autopsija patvirtino, kad moteris buvo išprievartauta. Jos šeima mano, kad tai buvo grupinis išprievartavimas.

Šis smurtinis nusikaltimas visoje šalyje sukėlė protestus. Nuo praėjusios savaitės valstybinių ligoninių darbuotojai keliuose Indijos regionuose rengė streikus ir neteikė tam tikrų paslaugų. Šeštadienį prie streikų prisijungė gydytojai. Buvo atšauktos skubiai nebūtinos operacijos ir ambulatorinis gydymas.

Be gydytojų ir ligoninių darbuotojų prie protestų prisijungė ir tūkstančiai kitų indų. „Tai ne tik protestas, bet ir raginimas laikytis žmoniškumo, – sakė 23 m. studentė Sristi Haldar. – Esame pikti. Kalba eina apie visų moterų saugumą bet kur“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

INDIJOS TURTUOLIAI

INDIJOS TURTUOLIAI portretas
TAIP VISKO PERTEKĘ,KAD VISA 90 PROCENTŲ TAUTA TIKRI UBAGAI,BE IŠSILAVINIMO,BE SUPRATIMO APIE GIVYGĘ, MAN VIEN PAŽIŪRĖJUS KELIONĖ ĮSPŪDŽIUS ŠIAUŠIASI PLAUKAI.

tai

tai portretas
truputi arciau apie ukrus kuriu ner yra banderovcai fasistai kurius /valdo zydu klounas su visa natucha kai juteroras indija pasieke sionsatanystai su reptiloidais nor uzvaldyt planeta siu velniu pagalba ka ir matome tik ne /avinai/ z ppp=0

kriminalus ir marionečių protestas

kriminalus ir marionečių protestas portretas
Nesuprantu protestuotojus, ,normaliems ir taip aišku: žudyti nuodėmė, nebent riaušininkai tyčia nori sukelti Indijoje chaosą, nes yra manipuliuojami britiškų šnipų. Mat Britanija niekaip negali susitaikyti su savo prarastą kolonija, kuri pastaruosius 10 metų visai "ne klauso " savo buvusios šeimininkės.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių