Prancūzija pranešė apie penkis koronavirusu užsikrėtusius britus

  • Teksto dydis:

Prancūzija pranešė nustačiusi, kad penki Jungtinės Karalystės piliečiai, įskaitant vaiką, yra užsikrėtę naujuoju koronavirusu, šeštadienį pranešė sveikatos apsaugos ministrė ir pridūrė, kad visi susirgusieji buvo apsistoję tame pačiame slidinėjimo namelyje.

Dabar Prancūzijoje nustatytų koronaviruso atvejų skaičius pasiekė 11, o naujasis „židinys“ yra susijęs su iš Singapūro grįžusiu ir Les Contamines-Montjoie vietovėje netoli Monblano Prancūzijos Alpėse apsistojusiu britu, pranešė sveikatos apsaugos ministrė Agnes Buzyn (Anjes Buzin).

„Susirgusiesiems nepasireiškė rimtų“ pavojingos gyvybei infekcijos „simptomų“, pridūrė A. Buzyn, kuri pati yra gydytoja.

Šiuo metu minėtas britas yra išvykęs į Didžiąją Britaniją ir nebuvo įskaičiuotas į sergančiųjų Prancūzijoje skaičių, pridūrė ministrė spaudos konferencijoje.

Pasak A. Buzyn, be penkių britų, kurių viruso testai buvo teigiami, stebėjimui į ligoninę paguldyti dar šeši britai, sausio pabaigoje apsistoję tame pačiame namelyje.

Prancūzijos ir Singapūro institucijos šiuo metu mėgina susisiekti su žmonėmis, kurie artimai bendravo su minėtuoju užsikrėtusiu britu.

Pasak vyresniojo sveikatos apsaugos pareigūno Jerome'o Salomono (Žeromo Salomono), kuris kartu su A. Buzyn dalyvavo spaudos konferencijoje, britas buvo išvykęs į komandiruotę ir apsistojo viešbutyje, kuriame buvo dar 94 užsieniečiai.

Pareigūnas pridūrė, kad pranešama apie ligos židinius Malaizijoje ir Pietų Korėjoje, susijusius su kitais to paties renginio dalyviais.

Regis, gydant susirgusiuosius per šešis ankstesnius atvejus Prancūzijoje, išvengta blogiausio, nors pacientai tebelaikomi ligoninėse.

Vienas vyras, 80 metų amžiaus kinas, „vis dar yra kritinės būklės“ Paryžiaus ligoninėje, pranešė J. Salomonas.

Remiantis naujausiais oficialiais Kinijos duomenimis, koronavirusu jau užkrėtė daugiau nei 34,5 tūkst. žmonių, o mirė daugiau nei 700 žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Ką dar prancuzai apie britus galį pasakytį...

...

... portretas
Britai užkrečiami ir be viruso.

koronas

koronas portretas
is karto jo neitarsi ,jis po2-4savaiciu islenda po kontakto su uzsikretusiu ,o iki to net nezinosit kad ji turite ir jokie temperaturos matuokliai jo neparodys ,jie parodo tik,kai jus jau esate rimtoje sirgimo fazeje ir menesio begyje galit mirti. Salys turetu labai rimtai susirupinti jo paplitimu ir plitimosi greiciu, kuris labai sparciai auga,jus zino tik kam itarta patikrinus ,o kiek yra nepatikrintu ir serganciu niekas nezino,ta parodys tik ateitis,pasekmes bus neisivaizduojamos,zmones pavelavo i ji labai rimtai reguot ,jis bus virusas daugiausia gyvybiu nusineses..... .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių