Prekybos centre Floridoje užpuolikas nušovė moterį ir jos vaikaitį

Floridoje viename prekybos centre vyras nušovė pagyvenusią moterį ir jos vienų metų vaikaitį, o tada nusišovė pats, pranešė pareigūnai.

Ketvirtadienį maždaug 11.30 val. prekybos centre „Publix“, esančiame parduotuvių ir restoranų gatvėje, pasigirdus šūviams dešimtys panikos apimtų žmonių bėgo iš pastato.

Iš pradžių pareigūnai sakė, kad užpuolikas ir aukos galėjo būti pažįstami. Vėliau Palm Bičo apygardos šerifo biuras pranešė, kad išpuolio motyvas ir įtariamojo bei aukų ryšiai nežinomi, tačiau detektyvai tęsia tyrimą.

Šerifo biuras nurodė, kad įtariamasis yra 55 metų Timothy J. Wallas (Timotis Dž. Volas) iš Rojal Palm Bičo.

Aukų vardai neskelbiami. Jų šeima pasinaudojo Marsy (Marsės) įstatymu, pagal kurį nusikaltimų aukos gali neleisti skelbti informacijos, galinčios padėti nustatyti jų ar jų šeimų narių buvimo vietą ar sudarančios sąlygas juos persekioti, nurodė šerifo biuras.

„Publix“ pareiškime sakoma: „Mintimis esame su tais, kuriuos paveikė ši tragedija.“ Kompanija pridūrė, kad bendradarbiauja su teisėsaugininkais, bet plačiau komentuoti atsisakė.

„Publix“ yra didžiausias Floridoje bakalėjos parduotuvių tinklas ir turi daugiau kaip 1,2 tūkst. parduotuvių JAV pietuose.

Šerifo biuras informavo, kad prekybos centras, kuriame šaudyta, bus uždarytas iki šeštadienio.

Rojal Palm Bičas yra 40 tūkst. gyventojų turintis vidurinės klasės priemiestis maždaug 24 km į pusiasalio gilumą nuo Palm Bičo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
jav vyrusas pradejo atakut smegenis nuo ko tas ir vyksta nes nera kontroles ginklams ?...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių