Rusijoje iš cirko pabėgo drambliai: vieną sustabdyti bandęs vyras nučiuožė gatve

Nors sakoma, kad Rusija yra šalis, kurios gatvėmis klaidžioja lokiai, tačiau ketvirtadienį vieno Uralo regiono miesto gatvėse neilgą laiką laisvai vaikštinėjo du drambliai.

Trečio pagal dydį Rusijos miesto Jekaterinburgo gyventojai apstulbo pamatę po snieguotas miesto gatves besibastančius porą dramblių, pabėgusių iš vienos cirko trupės.

Viena iš patelių, nereagavusi į prižiūrėtojų pastangas ją sugrąžinti, perėjo judrią gatvę ir šokinėdama bei ritinėdamasi po sniegą pasuko link gyvenamojo pastato.  Dar vienas vyras pabandė sustabdyti gyvūną, sugriebęs jį už straublio, tačiau buvo nustumtas ir nučiuožė apledėjusia gatve.

Vietos cirkas pranešė, du pabėgusios dramblės – Karla ir Rani – priklauso vienai italų kompanijai, rengusiai naujametinį pasirodymą Jekaterinburge.

Kai trupė išsiruošė su pasirodymu vykti į kitą miestą, vedami į sunkvežimį gyvūnai pasipriešino ir pabėgo. Pasak cirko pareigūnų, Rani pasiliko vaikštinėti prie pakrovimo vietos, o smalsesnė ir labiau nuotykių ištroškusi Klara nusprendė pasivaikščioti po miestą.

Galiausiai prižiūrėtojams pavyko rasti virvę ir sučiupti nuotykių ieškotoją už priekinės kojos, tačiau jai sutramdyti prireikė keliolikos žmonių. Sugautas dramblys dar kiek pažaidė su sniegu ir nenoriai pakluso.

„Drambliai norėjo patirti naujų nuotykių prieš ilgą kelionę, ir jie jų gavo“, – pakomentavo cirkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Postoj parovoz

Postoj parovoz portretas
Iš Putlerio Rosiejos bėga net drambliai

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai, dar kad karves neskraido...

Atgyvena, \\\\\.../////

Atgyvena,   \\\\\...///// portretas
gyvūnų kankinimas cirkuose.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių