Rusijos naftos saugykloje netoli sienos su Ukraina kilo gaisras

Netoli sienos su Ukraina esančiame Rusijos mieste praėjusią naktį didžiulėje kuro saugykloje kilo gaisras, pranešė Nepaprastųjų situacijų ministerija.

„Pranešta apie gaisrą „Transneft-Družba“ kuro saugykloje Brianske“, už maždaug 150 km nuo Ukrainos sienos, nurodė ministerija, kurią citavo Rusijos naujienų agentūros. Šis miestas naudojamas kaip logistikos bazė kare prieš Ukrainą.

„Pirminiais duomenimis, sužeistųjų nėra“, – pridūrė ministerija.

Gaisro priežastis kol kas nežinoma. Jis įsiplieskė 2 val. nakties vietos (ir Lietuvos laiku) Briansko Fokino rajone, pranešė Nepaprastųjų situacijų ministerijos regioninė valdyba.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos gelbėtojų ir ugniagesių pajėgos.

Rusijos žiniasklaidos paskelbtose nuotraukose buvo matyti liepsnų liežuviai ir dūmų kamuoliai naktiniame danguje virš Briansko.

Naujienų agentūra „Interfax“ pranešė, kad tai jau antras toks gaisras kuro saugykloje regione pastaruoju metu, tačiau kol kas šio informacijos nepriklausomai patvirtinti nepavyko.

Rusija nekart kaltino Ukrainos pajėgas dėl smūgių jos teritorijoje, be kita ko, ir Briansko regione balandžio viduryje.

Balandžio pradžioje Belgorodo srities, kuri taip pat yra netoli Ukrainos sienos, gubernatorius sakė, kad Kyjivo sraigtasparniai apšaudė ten esančią kuro saugyklą.


Šiame straipsnyje: kuro saugyklaRusijagaisraskaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių