Siaubas Austrijoje: jaunas vyras išžudė visą buvusios merginos šeimą

25 metų vyras, kuris, kaip įtariama, Austrijos Alpių kurorte Kicbiūhelyje nužudė penkis žmones, sekmadienį pasidavė policijai.

Austrijos naujienų agentūra APA pranešė, kad 25 metų įtariamasis, kurio vardas neskelbiamas, prisistatęs į miestelio policiją prisipažino nužudęs savo buvusią merginą, jos naująjį vaikiną ir jos šeimos narius.

Laikraštis „Kurier“ rašė, kad įtariamasis su savo mergina išsiskyrė prieš du mėnesius. Vėlai šeštadienį arba anksti sekmadienį jis išėjęs pasilinksminti susidūrė su ja ir jos naujuoju vaikinu, ir įsivėlė į konfliktą.

Sekmadienį maždaug 4 val. jis atėjo į buvusios draugės šeimos namus. Merginos tėvui atidarius duris, atėjo ir mergina. Ji susiginčijo su įtariamuoju, kuris tuomet nuėjo namo, pasiėmė brolio pistoletą ir grįžo, sakė policija.

Manoma, kad tėvui atidarius duris įtariamasis jį nušovė, o paskui nužudė merginos 25 metų brolį jo miegamajame. Nušovęs merginos motiną, jis surado užrakintas duris į atskirą buvusios draugės butą šalia šeimos namų.

Tuomet užpuolikas išėjo lauk, per balkoną įlipo į buvusios draugės kambarį ir nušovė 19-metę bei jos 24 metų vaikiną, sakoma policijos pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
Psichopatas,o ne isimilėjelis...

Kalnietis

Kalnietis portretas
Vyrai labai sunkiai valdo emocijas,kai įžeista jų savimeilė ir ambicijos.Moterys turėtų tai žinoti

Sekite naujienas paaiškės, kad juodašiknis

Sekite naujienas paaiškės, kad juodašiknis portretas
Pavardės neskelbia, reiškia žudikas koks arabas arba turkas, liberastinė politika slėpti nusikaltėlių tautybę, skatinti Europos tautų naikinimą...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių