Sulaikytas vairuotojas, įsirėžęs į užtvarą prie Baltųjų rūmų

  • Teksto dydis:

 JAV slaptosios tarnybos pareigūnai pirmadienio vakarą Vašingtone sulaikė „U-Haul“ perkraustymo sunkvežimio vairuotoją po to, kai jo transporto priemonė atsitrenkė į užtvarą netoli Baltųjų rūmų, sakoma agentūros pranešime.

„Slaptosios tarnybos ar Baltųjų rūmų darbuotojai nenukentėjo, o avarijos priežastis ir pobūdis vis dar tiriami“, – sakoma pareiškime.

Slaptosios tarnybos atstovas Anthony Guglielmi (Entonis Guljelmis) vėliau tviteryje pranešė, kad „preliminarus tyrimas atskleidė, jog vairuotojas galėjo tyčia atsitrenkti į saugumo užtvaras Lafayette'o (Lafajeto) skvere“, ir pridūrė, kad dėl šio incidento bus pateikti kaltinimai.

Vietinis CBS filialas WUSA9 pranešė, kad „U-Haul“ sunkvežimyje rasta į nacių panaši vėliava, tačiau jokios kitos informacijos apie ją nepateikta.

Tai įvyko prieš pat 22 val. (antradienį 5 val. Lietuvos laiku) šiauriniame skvero pakraštyje, už kelių šimtų metrų nuo Baltųjų rūmų, kelių prabangių viešbučių rajone.

Vietinė „Fox“ televizija pranešė, kad kai kurie viešbučio svečiai sakė, jog po incidento jiems buvo liepta evakuotis.

Kanalo žurnalistas paskelbė vaizdo įrašą iš įvykio vietos, kuriame matyti, kaip robotas apieško sunkvežimio krovinių skyrių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių