Pereiti į pagrindinį turinį

„Darbiečių“ kandidatas į žemės ūkio ministrus – nekalbus

2012-12-03 14:53
„Darbiečių“ kandidatas į žemės ūkio ministrus – nekalbus „Darbiečių“ kandidatas į žemės ūkio ministrus – nekalbus „Darbiečių“ kandidatas į žemės ūkio ministrus – nekalbus „Darbiečių“ kandidatas į žemės ūkio ministrus – nekalbus „Darbiečių“ kandidatas į žemės ūkio ministrus – nekalbus „Darbiečių“ kandidatas į žemės ūkio ministrus – nekalbus

Su prezidente Dalia Grybauskaite susitikęs Darbo partijos kandidatas vadovauti Žemės ūkio ministerijai Vigilijus Jukna, regis, nedaugžodžiauja. Mažiau nei penkiolika minučių prezidentūroje užtrukęs kandidatas susitikimą su D. Grybauskaite komentavo labai lakoniškai.

„Su prezidente kalbėjome apie agrarinę politiką Lietuvoje, apie derybas su ES, apie pirmininkavimą, apie agrarinio sektoriaus problemas ir kaip jas būtų galima spręsti. Jeigu būsiu paskirtas, tai tas problemas ir plačiau pakomentuosiu, o šiandien ačiū ir tiek“, -- žurnalistams sakė V.Jukna.

Paklaustas, ar šiam nepritrūks administracinio darbo patirties, mat yra mokslininkas, V. Jukna atsakė neigiamai.
„Tikiuosi, kad ne. Turėjau ir daug projektų administruoti ir kito darbo administracinio. Tai ačiū“, -- tepasakė V. Jukna.

DP kandidatas yra baigęs Lietuvos veterinarijos akademiją, įgijęs zooinžinieriaus profesiją. Vėliau V. Jukna apsigynė disertaciją. 2008–2010 m. Lietuvos veterinarijos akademijoje Gyvulininkystės katedroje ėjo profesoriaus pareigas. Nuo 2010 m. ir dabar dirba Lietuvos sveikatos mokslų universitete (LSMU) Gyvulininkystės katedroje. V.Jukna yra Darbo partijos Kaimo reikalų komiteto pirmininkas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų