Pereiti į pagrindinį turinį

K.Brazauskienė atskleidė kuriamos partijos pavadinimą

2011-12-01 17:09
K.Brazauskienė atskleidė kuriamos partijos pavadinimą
K.Brazauskienė atskleidė kuriamos partijos pavadinimą / Tomo Lukšio (BFL) nuotr.

Panevėžyje vykusiame susitikime su žmonėmis, buvusio prezidento Algirdo Brazausko našlė Kristina Brazauskienė atskleidė naujai besikuriančios partijos pavadinimą - Demokratinė darbo ir vienybės partija.

Panevėžyje su įmonės “Lietkabelis” darbininkais susitikusi K.Brazauskienė neslėpė ambicingų naujos partijos planų ir kvietė susirinkusiuosius jungtis prie naujai buriamo politinio darinio.

“Susitinkame su žmonėmis kasdien, tik šiandien susitikimas truputį didesnis ir jau reikėjo Lietuvai pranešti apie naują partijos pavadinimą. Per pastarąjį mėnesį netilo kalbos šia tema, buvo ir neteisingų svarstymų, visgi mes apsistojome ties šiuo pavadinimu – Demokratinė darbo ir vienybės partija”, - sakė Kristina Brazauskienė.

Kaip teigia būsima partijos pirmininkė, partijos pagrindinis tikslas - ginti paprastų žmonių teises.

“Lietuvoje daug neteisybės. Darbuotojai yra engiami, išnaudojami. Mokestinė sistema - ydinga, valstybėje vyrauja didelė korupcija, kurios padarinius jaučiame kasdien, o ypač skaudžiai nukenčia mažesnes pajamas gaunantys žmonės. Visa ši neteisybė skatina mus burtis ir bandyti perimti valdžios vairą tam, kad eiliniai Lietuvos piliečiai sulauktų realių, jų lūkesčius atitinkančių permainų”, - išplatintame pranešime spaudai teigė besikuriančios partijos iniciatorė.

“Pavadinimas, galbūt, kažkam yra panašus į “Darbo partijos” ar LDDP. Tačiau juk ne pavadinime esmė. Ar tos partijos atliko savo misiją? Manau, kad ne. Jau dabar pasigirsta kaltinimų, kad bandome pervilioti socdemus, pavogti jų rinkėjus.
O kada kalbėsime apie programą, apie įgyvendintus pažadus? Juk puikiai dirbančios partijos elektorato nebūtų įmanoma perimti niekaip”, - sakė Kristina Brazauskienė.

Demokratinės darbo ir vienybės partijos steigiamasis suvažiavimas planuojamas vasario mėnesį. Partijai registruoti - reikia surinkti ne mažiau, kaip 1000 steigėjų parašų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų