Lietuvos šiaurės ir vakarų miestuose oro tarša viršijo normas

Lietuvos šiaurėje ir vakaruose esančiuose miestuose oro tarša ketvirtadienį viršijo normas, praneša Aplinkos apsaugos agentūra.

Ketvirtadienį vyraujant nepalankioms teršalų išsisklaidymo sąlygoms, kietųjų dalelių koncentracija miestų ore padidėjo.

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Mažeikiuose ir Naujojoje Akmenėje viršyta kietųjų dalelių koncentracijos paros ribinė vertė.

Anot agentūros, didžiausią įtaką oro užterštumo padidėjimui galėjo turėti energetikos įmonių ir individualių namų šildymo įrenginių keliama tarša.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, savaitgalį didesnio sniego nenumatoma, pūs silpnas rytų krypčių vėjas.

Vyraus nepalankios teršalų išsisklaidymo sąlygos, kietųjų dalelių koncentracija ore padidės, daugelyje miestų gali būti viršijamos oro taršos normos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Gerb ponai seime,turbut jau taikotes apmokestinti kaminus.Tegul kaimieciai sildosi prie lauzu,ner cia ko jiems kurenti krosnis ir taip nuodyti ponus.Kazko per daznai straipsniai apie rukstancius kaminus.Klaipedoje jau apmokestino kiemus,tuoj privers valyti apipaisytas nusikalteliu sienas,grafites.Taip ir reikia,kuo daugiau imti i biudzeta is baudziauninku,nes visi patenkinti,niekas neina su sakem prie savivaldybiu,tad maukit paskutines kelnes.Kai jau bus labai riesta,gal prades lietuviai judinti subines.SEKMES KURIANT ISTATYMUS.

salia

salia portretas
musu pora namu su kaminais tai zinokit kad uzdumina begam uzdarinet langus.BUTINA apmokestin kaminus tiem privatininkam su savo trobelm ir kaminais mieste ne vieta.

antram

antram portretas
greit visi statysim buržuikes,tame tarpe ir pats "ponuli" ))
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių