Kroatai atkeršijo už užgaulius Kanados rinktinės trenerio žodžius

"Esame dėkingi varžovų treneriui, jis puikiai mus nuteikė kovai. Kitą sykį jis turėtų atidžiau rinktis žodžius", - šypsojosi Kroatijos rinktinės puolėjas Andrejus Kramaričius.

Jo vedama Kroatijos ekipa sekmadienį pasaulio futbolo čempionato F grupės mače 4:1 nepasigailėjo Kanados rinktinės.

Mačo išvakarėse šios ekipos treneris Johnas Herdmanas pareiškė savo žaidėjams, jog šie nusipelnė būti pasaulio čempionate ir tai įrodys "paturėdami" Kroatijos rinktinę. Pastaroji yra 2018 metų pasaulio vicečempionė.

Rungtynių pradžioje atrodė, kad ambicingi anglo, stovinčio prie Kanados komandos vairo, žodžiai išsipildys. 2 minutę po Tajono Buchanono perdavimo galva taikliai smeigė kanadiečių lyderis bei Miuncheno "Bayern" saugas Alphonso Daviesas.

Vis dėlto, išsimaudę šaltame duše, kroatai atsakė dar iki pertraukos. 36 min. rezultatą išlygino minėtas Andrejus Kramaričius. 44 min. favoritus į priekį išvedė Marko Livaja. Antrajame kėlinyje kroatai nemažino apsukų ir kanadiečių gynyba ėmė dar labiau nraškėti. 70 min. dar vieną įvartį pelnė Andrejus Kramaričius, o per teisėjo pridėtą laiką pasižymėjo Lovro Majeris.

"Parodėme kas ko vertas ir kas ką paturėjo", - ironizavo A. Kramaričius.

Jo rinktinė turi geras galimybes žengti į aštuntfinalį. Tuo tarpu Kanados rinktinei su čempionatu teks atsisveikinti jau po grupių etapo.

"Nesigailiu dėl savo žodžių. Mes atvykome į pasaulio pirmenybes pakeisti savo mentalitetą ir įrodyti, kad galime galynėtis su geriausiomis rinktinėmis", - nepaisant sutriuškinimo dėstė Kanados kolektyvo vairininkas J. Herdmanas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

sėkmės

sėkmės portretas
Kroatijai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių