Efektingas kroato įvartis nukalė pergalę čempionams

Įspūdingas Josipo Tadičiaus įvartis, pasiektas griūnant spyriu per save, išplėšė itin svarbią pergalę Marijampolės „Sūduvai“ bei padėjo Suvalkijos ekipai išlaikyti 3 taškų atotrūkį A lygoje nuo artimiausių persekiotojų Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkų.

J.Tadičius efektingai pasižymėjo 86-ąją min., o prieš tai pirmajame kėlinyje įmušė įvartį galva ir padėjo įsirašyti pergalę 2:1 išvykoje prieš Vilniaus „Riterius“. Vilniečiams iki pertraukos vienintelį įvartį iš 11 m įmušė Donatas Kazlauskas. „Sūduva“ su 29 taškais po 12 rungtynių žengia pirma, antras su 26 taškais rikiuojasi Vilniaus „Žalgiris“, antradienį 2:1 įveikęs „Panevėžį“.

Trečias lieka „Kauno Žalgiris“. Kauniečiai 12-ajame ture nesugebėjo pratęsti penkių iš eilės pergalių serijos. Kaune aikštės šeimininkai 2:3 (0:2) nusileido Gargždų „Bangos“ ekipai.

34-ąją minutę Gargždų komanda surengė rezultatyvų išpuolį. Kamuolį krašte gavęs varžovų legionierius iš Japonijos atliko perdavimą į baudos aikštelę, o ten įvartį galva pelnė Karolis Urbaitis.Netrukus, svečiai pelnė ir antrą įvartį. „Bangos“ saugai žalgiriečių baudos aikštelėje surado Renato Matosą, o jo smūgiuotas kamuolys po rikošeto įskriejo į vartus.

Antrojo kėlinio pradžioje svečiai pelnė trečią savo įvartį. Kraštu nuo šeimininkų gynėjų pabėgęs Renato atliko perdavimą, o į vartus vienu lietimu smūgiavęs Deividas Lukošius buvo tikslus.

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai nebeturėjo kur trauktis ir metėsi į puolimą, o tai davė vaisių. Po pavojingų smūgių ir aštrių perdavimų kamuolys du kartus nuo pačių „Bangos“ futbolininkų atsidūrė jų vartuose. Per likusį laiką Roko Garasto auklėtiniai toliau stengėsi lyginti rezultatą, tačiau to padaryti jiems nepavyko.

Kauniečių sąskaitoje liko 22 taškai, o 4-oje vietoje esančių gargždiškių – 13.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių