Pereiti į pagrindinį turinį

Ispanijos rinktinės strategas: I. Casillasas – vis dar geriausias

2013-06-26 11:36
Ispanijos rinktinės strategas: I. Casillasas – vis dar geriausias
Ispanijos rinktinės strategas: I. Casillasas – vis dar geriausias / Scanpix nuotr.

Ispanijos futbolo rinktinės treneris Vicente Del Bosque dar kartą patvirtino, kad pagrindiniu jo treniruojamos komandos vartininku išlieka Ikeras Casillasas. Nors strategas negailėjo pagyrų ir kitiems vartų sargams – Victorui Valdesui ir Pepe Reinai, patyręs specialistas labiausiai išskyrė būtent Madrido „Real“ narį.

Pasaulio ir Europos čempionų vairininkas įsitikinęs, jog praėjusio sezono antroje pusėje rungtynių nežaidęs I.Casillasas nė kiek neprarado įgūdžių ir yra pasiruošęs savo šalies rinktinei patekti į FIFA Konfederacijų taurės finalą.

„Visi matome statistiką: I.Casillasas Ispanijos rinktinėje sužaidė 140 rungtynių, kai P.Reina – 27. Visi mūsų vartininkai yra puikūs, bet Ikeras yra vienintelis Nr.1“, - teigė ispanų strategas.

„Jei norite žinoti, kuris vartininkas turėtų žaisti pagrindinėje komandos sudėtyje, tai I.Casillasas. Žinoma, jie visi geri ir bet kuris galėtų žaisti startinėje sudėtyje. Tikrai nenuvertinu nė vieno iš jų“, - sakė V.Del Bosque.

Manoma, kad po Konfederacijų taurės turnyro karjerą Ispanijos rinktinėje baigs „Barcelona“ narys Xavi Hernandezas. Strategas V.Del Bosque pripažino, kad apie tai futbolininkas galvojo jau praėjusiais metais, bet treneriui vis dar pavyksta saugą perkalbėti.

„Po Europos (2012 m.) čempionato jis jautėsi šiek tiek nejaukiai, bet mes pasikalbėjome ir viskas išsisprendė. Xavi yra mūsų lyderis, kuris puikiai vadovauja komandai tiek aikštėje, tiek už jos ribų. Po turnyro su juo turėsime dar vieną pokalbį“.

Tuo tarpu, kalbėdamas apie Brazilijos rinktinę, kuri yra potenciali ispanų varžovė Konfederacijų taurėje, specialistas negailėjo liaupsių šeimininkų žaidėjams.

„Brazilija turi puikius žaidėjus, tokius kaip Marcelo, Davidą Luizą, Thiago Silvą ar Dani Alvesą. Dani yra nuostabus futbolininkas, kuris yra labai svarbus „Barcelona“ ekipai“, - pagyrų brazilams negailėjo Ispanijos rinktinės treneris.

Trečiadienį Konfederacijų taurės pusfinalyje akis į akį susitiks Brazilija ir Urugvajus, tuo tarpu ketvirtadienį tarpusavio santykius aiškinsis praėjusio Europos čempionato finalininkai – ispanai ir italai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų