„Kauno Žalgiris“ Alytuje išplėšė pergalę

  • Teksto dydis:

„Optibet A lygos“ 24-ajame ture „Kauno Žalgiris“ iškovojo išties dramatišką pergalę, kuri buvo antroji iš eilės. Žalgiriečiai svečiuose buvo lydimi sėkmės ir dar kartą po atkaklios kovos įveikė Alytaus DFK „Dainava“ futbolininkus – 1:0 (0:0).

Pirmosiomis minutėmis aktyvesni buvo svečiai, kurie surengė kelias aštresnes atakas, tačiau po to „Dainava“ atsakė itin pavojingomis atakomis.

Po puikių Saido Hamuličiaus perdavimų savo šansais nepasinaudojo Džambolatas Calagovas ir Cyrille'as Tchayi Tchamba, maža to, pastarasis puolėjas bei Alexas Kyeremeh po kartą sukirto kamuolį į virpstą.

Antrame kėlinyje ekipos sukūrė mažiau pavojingų progų, tačiau aistrų ant žaliosios vejos buvo kur kas daugiau – už labai grubią pražangą prieš Choco 74-ąją minutę raudoną kortelę užsidirbo Joshua Silva.

Kiekybinį pranašumą įgavęs „Kauno Žalgiris“ vis dėlto įrodė savo pranašumą. Ketvirtą pridėto laiko minutę po Yuma Suwa perdavimo iš dešiniojo krašto taikliu smūgiu galva pasižymėjo Michaelas Thuique'as.

Įdomu tai, kad būtent šis futbolininkas iš Brazilijos išplėšė kauniečiams visas tris pergales šio sezono tarpusavio mačuose.

Su 45 taškais „Kauno Žalgiris“ kol kas pakilo į 2-ąją vietą, o 22 taškus turinti „Dainava“ rikiuojasi 8-oje pozicijoje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių