Kraupią traumą patyrusiam L. Kochanauskui sėkmingai atlikta operacija

  • Teksto dydis:

Kraupią traumą per pirmąsias UEFA Europos lygos pirmojo kvalifikacinio etapo rungtynes patyręs Lukas Kochanauskas šiąnakt operuotas Kauno klinikose. Tris valandas trukusiai operacijai vadovavęs gydytojas Vytenis Trumpickas sako, kad darbas atliktas sėkmingai.

„Svarbiausia, kad nepažeistas nervas. To šiek tiek baiminomės. Dabar pradedame gydymo periodą, o po maždaug dviejų mėnesių pradėsime reabilitaciją. Tokie lūžiai kartais turi ir liūdnesnių pasekmių“, - teigė gydytojas.

Pats Lukas po pirmojo šoko jau atsigavo ir juokaudamas sako, kad nekantrauja grįžti į aikštę:

„Operacija truko gal tris valandas. Pripumpavo visokių vaistų, o mintyse vis dar grįžtu į rungtynes ir galvoju apie tai, kaip rytoj reiks pradėti mankštintis. Ačiū, kas su manimi“, - sakė L.Kochanauskas, kuris nepamiršo padėkoti ir savo komandai, kurie vakar po rungtynių nuvyko palaikyti komandos draugo.

„Turiu pačią nerealiausią komandą. Ačiū už jūsų palaikymą. Ačiū, kad aplankėte. Ačiū, kad esate!!! Net nežinau, ką daugiau pasakyti. Labai ačiū jums chebra. MYLIU. Laukite treniruotėse, negalvokite, kad čia ilgai be manęs būsite. Riteriai visada šalia vienas kito. Net ir sunkiausiu momentu“, - nuoširdumu tryško dešimt įvarčių šį sezoną jau pelnęs puolėjas.

Vos 25 metų futbolininkas per savo karjerą ištvėrė tris operacijas ir po jų sėkmingai skynėsi kelią Lietuvos nacionalinės rinktinės link. Niekas neabejoja, kad geležinis Lukas sėkmingai ištvers ir ketvirtą gyvenimo skirtą išbandymą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių