Pereiti į pagrindinį turinį

Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse įmušti 7 įvarčiai

2012-12-30 13:47
Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse įmušti 7 įvarčiai
Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse įmušti 7 įvarčiai / (Scanpix nuotr.)

Anglijoje ir toliau žaidžiami XX turo „Premier“ lygos mačai. Neįtikėtina kova vyko tarp „Norwich“ ir „Manchester City“ klubą, kurią rezultatu 4-3 laimėjo svečiai iš Mančesterio.

Svečiai šiame mače greitai įgavo dviejų įvarčių pranašumą. 2 ir 5 minutėmis įvarčius įmušė į startinę sudėtį grįžęs Edinas Džeko. Pirmą kartą puolėjas pasižymėjo po Davido Silvos perdavimo, antrą kartą jis įvartį įmušė po Sergio Aguero perdavimo.

Visgi „Norwich“ jau 14 minutę sušvelnino rezultatą. Baudos smūgiu pasižymėjo Anthony Pilkingtonas.

Daugiau įvarčių pirmoje mačo dalyje nebuvo. Tiesa visą kėlinį „Man City“ visiškai kontroliavo kamuolį ir kūrė pozicines atakas, o „Norwich“ tik aklai gynėsi.

Taip pat verta paminėti, kad kėlinio pabaigoje „Man City“ liko žaisti mažumoje. Už per dideles aistras raudoną kortelę gavo Samiras Nasri.

Nepaisant kiekybinio deficito, antrąjį kėlinį „Manchester City“ pradėjo puikiai. Po idealaus Yaya Toure perdavimo įvartį įmušė argentinietis Sergio Aguero.

Visgi „Norwich“ turėdami kiekybinį pranašumą net negalvojo pasiduoti. „Kanarėlės“ bandė spausti savo varžovus ir 63 minutę jiems vėl pavyko sušvelninti rezultatą. Po S.Bassongo perdavimo įvartį galva įmušė Russellas Martinas.

Tačiau jau po keturių minučių „Man City“ vėl turėjo dviejų įvarčių persvarą. Gaelis Clichy atliko nuostabų perdavimą E.Džeko ir šis įmušė dar vieną įvartį. Tiesa, kamuolys į vartus įlėkė atsimušęs į vartininką Marką Brunną, todėl jo pavardė ir atsirado švieslentėje.

75 minutę „Norwich“ dar kartą švelnino rezultatą. Dar vieną įvartį po sumaišties baudos aikštelėje įmušė R.Martinas.

Iki pat mačo pabaigos abi komandos rungtyniavo iš visų jėgų. Visgi daugiau įvarčių šiose rungtynėse nebuvo ir Mančesterio klubas galėjo džiaugtis labai sunkia pergale svečiuose. Po šios pergalės „Man City“ ir toliau nuo „Manchester United“ atsilieka 7 taškais, nes pastarieji savoje aikštėje 2-0 įveikė „West Brom“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų