Pereiti į pagrindinį turinį

Auksas pranašaujamas amerikiečiams

2006-08-18 00:00

Lažybų kontorose Lietuvos krepšininkams numatoma 4-5 vieta

Lažybų kontorose Lietuvos krepšininkams numatoma 4-5 vieta

Rytoj Japonijoje prasidedančio pasaulio vyrų krepšinio čempionato favoritais laikomi JAV krepšininkai. Taip mano ne tik Lietuvos, bet ir tarptautinių lažybų kontorų bukmekeriai.

Lažybų bendrovė “Topsport” siūlo lažintis santykiu 1:2,5, kad čempionais taps amerikiečiai. Po jų rikiuojasi Argentina (1:7), Ispanija (1:8). Lietuvos galimybės įvertintos santykiu 1:8,5 (pastačius 1 litą, lietuvių sėkmės atveju laimėjimas būtų 8,5 lito). Šiek tiek mažiau vertinamos Prancūzijos ir Graikijos krepšininkų galimybės (1:12). “Topsport” spėja, kad lietuviai turėtų tapti C grupės nugalėtojais (1:2).

Lažybų bendrovė “Orakulas” irgi siūlo lažintis santykiu 1:2,5, kad aukso medalius iškovos JAV rinktinė. Po jos eina Argentina (1:6,3), Ispanija (1:8) ir Lietuva (1:9). Graikų ir prancūzų šansai vertinami santykiu (1:11).

Gana panašiai prognozuoja ir pasaulinės lažybų kontoros. Didžiausia internetinė lažybų bendrovė “Sportsbook” siūlo lažintis santykiu 1:5, kad nugalės amerikiečiai. Kitų favoritų galimybės vertinamos taip: Argentinos, Ispanijos bei Serbijos ir Juodkalnijos - 2:11, Lietuvos - 1:7, Graikijos - 1:10, Prancūzijos - 1:14.

“Sportsbook” paskelbė, kaip lažinasi krepšinio mėgėjai. Kol kas net 93,85 proc. lažybų dalyvių tikisi JAV rinktinės sėkmės, 1,37 proc. stato už brazilus, 1,3 proc. - už Prancūziją, 0,63 proc. - už Argentiną. Taip pat yra besitikinčiųjų Graikijos, Kinijos, Naujosios Zelandijos, Ispanijos, Vokietijos, Italijos, Serbijos ir Juodkalnijos ir net Senegalo sėkmės. Pastarosios rinktinės galimybės beveik visose lažybų bendrovėse vertinamos prasčiausiai.

“Ankstesnės JAV komandos į turnyrus atvykdavo pernelyg savimi pasitikėdamos, pasipūtusios ir jau besijaučiančios čempionėmis. Ši komanda, atrodo, neturi tokios nuostatos, todėl fanai tiki ja. Amerikiečiams taip gerai sekėsi varžybose prieš čempionatą, todėl nėra ko stebėtis, kad dauguma stato už juos”, - pranešime spaudai teigė “Sportsbook” rinkodaros direktorius Aleksas Čaikovskis.

Interneto lažybų kontora “PinnacleSports” laurus taip pat skiria JAV rinktinei. Jų galimybės vertinamos santykiu 4:11. Po amerikiečių eina Ispanija (1:8), Argentina (1:10), Graikija (1:16). Besitikintieji Lietuvos pergalės galėtų pinigus statyti šioje bendrovėje, nes čia lietuvių galimybės vertinamos santykiu 1:28. Už Prancūziją bei Serbiją ir Juodkalniją čia galima lažintis santykiu 1:30.

JAV rinktinė pasaulio čempionatą yra laimėjusi tris kartus, paskutinį sykį - 1994 metais. Paskutiniuose dviejuose svarbiuose turnyruose amerikiečiai liko be aukso. 2004 metų olimpiadoje jie laimėjo bronzą, o 2002 metų pasaulio čempionate liko tik šešti. Per šiuos du turnyrus JAV rinktinė laimėjo 11 rungtynių ir pralaimėjo 6 kartus (du kartus ją įveikė Argentina, po kartą - Lietuva, Jugoslavija, Ispanija ir Puerto Rikas).

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų