Pereiti į pagrindinį turinį

"Bangai" futbolininkų ieško V.Ivanauskas

2009-02-07 09:00
"Bangai" futbolininkų ieško V.Ivanauskas
"Bangai" futbolininkų ieško V.Ivanauskas / Evaldo Butkevičiaus nuotr. Sugrįžtuvės: V.Ivanauskas pažadėjo į Gargždų "Bangą" treniruoti ir šiais metais.

Pirmadienį sutartį naujam sezonui su Gargždų "Bangos" futbolo klubu žada pasirašyti Valdas Ivanauskas. Tačiau jis dar prieš kelionę į Gargždus pradėjo žvalgytis, kas pakeis tarpsezoniu komandą palikusius futbolininkus.

Neskuba į darbovietę

"Bangos" klubo valdybos pirmininkas Dainius Šatkus dienraščiui tvirtino, kad ant šalies pirmosios lygos prizininkų pakylos ekipą atvedęs treneris V.Ivanauskas "Bangą" naujam sezonui pradės treniruoti nuo vasario pirmų dienų. Tačiau buvęs garsus futbolininkas neskubėjo grįžti į Klaipėdos rajono centrą.

"Kitą savaitę atvyksiu į Gargždus ir tikriausiai, pasirašęs sutartį, pradėsiu treniruoti ir komplektuoti komandą. Nuo sausio esančius klube žaidėjus treniravo mano asistentas Stasys Vyšniauskas", – vakar dienraščiui sakė 42 metų specialistas, pernai "Bangoje" pakeitęs italą Fabio Lopezą.

Neteko pagrindinių žaidėjų

V.Ivanauskas teigė tuščiai laiko neleidęs – jis dairėsi žaidėjų, pakeisiančių su komanda atsisveikinusius futbolininkus.

"Iš komandos pasitraukė nemažai žaidėjų. Šiandien mums trūksta visų grandžių futbolininkų. Tokia situacija vertė dairytis ir neoficialiai kabėtis su kai kuriais kandidatais", – teigė V.Ivanauskas. Jis pridūrė, kad tarp pretendentų nėra garsių pavardžių, tačiau atsisakė įvardyti juos.

Neseniai pasklido žinia, kad pastaruosius dvejus metus Gargžduose rungtyniavęs 33-ejų O.Buitkus pasirašė sutartį su Italijos C2 serijos C grupėje (atitinka ketvirtąją lygą) žaidžiančia AC "Isola Liri" vienuolike.

Pusmetį "Bangoje" žaidęs M.Karalius į Daniją išvyko ne futbolo reikalais. Neoficialiais duomenimis, jis dirbs mėsos pramonės srityje.

Komandoje nebus ir Andriaus Gedgaudo. Treneris tvirtino girdėjęs, kad geriausias 2004 m. Lietuvos futbolininkas žais Vokietijoje.

Paleidžiamuosius klubo raštus gavo praėjusiais metais mažai rungtyniavę Marselis Balasanovas ir Maksimas Alilujevas.

Didelė tikimybė, kad į Šilutę grįš puolėjas Robertas Šmitas. Mat į pirmąją lygą iškritusios "Šilutės" vadovai žadėjo remtis savais futbolininkais.

Gavo lygos licenciją

Ketvirtadienį Lietuvos futbolo federacijos Licencijavimo komitetas (LK) suteikė 1-osios lygos licencijas penkiems klubams iš vienuolikos. Tarp laimingųjų buvo visos Klaipėdos krašto komandos: "Banga", Klaipėdos "Glestum" ir "Šilutė".

Be to, LK vasario 26 d. svarstys "Bangos" prašymą įvertinti klubą pagal A lygos licencijos reikalavimus. Gargždiškiai stipriausių šalies komandų būryje viliasi užimti vis dar šviesos tunelio gale nematančio Vilniaus "Žalgirio" vietą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų