Pereiti į pagrindinį turinį

D. Vėželis ir L. Chatkevičiūtė varžybose Rusijoje iškovojo sidabro medalius

2017-12-05 21:43
ELTA inf.

Savaitgalį Rusijos sostinėje Maskvoje vykusių pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybų „Grand Prix“ kategorijos profesionalų lygos klasikinių šokių grupėje Lietuvos atstovai Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė (Kauno „Sūkurys“) iškovojo sidabro medalius.

Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė
Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė / Evaldo Šemioto nuotr.

Grupės nugalėtojais tapo vokiečiai Benedetas Ferudža (Benedetto Ferruggia) ir Klaudija Kioler (Claudia Koehler), o trečią vietą užėmė Andžejus Sadeckis (Andrzej Sadecki) ir Karina Navtor (Karina Nawrot) iš Lenkijos. Grupėje varžėsi septynios poros.

Dar vienos WDSF reitingo varžybos - „Lithuanian Open 2017“ - savaitgalį vyko Vilniuje, kur Lietuvos šokėjai tapo nugalėtojais, prizininkais ir finalininkais.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas“) tapo nugalėtojais, Bertoldas Čepulis ir Indrė Šverčiauskaitė (Vilniaus „Ratuto“ - VSC) laimėjo bronzos medalius, o Gedvinas Meškauskas ir Ugnė Bliujūtė (Kauno „Sūkurys“) užėmė ketvirtą vietą.

Varžybose dalyvavo 25 poros.

Jaunių I klasikinių šokių grupėje Edvardas Mašaro ir Patricija Rinkevičiūtė (Vilniaus |Vijūnas|) tapo nugalėtojais, o Kipras Burneikis ir Barbora Martinkevičiūtė (Kauno |Tvistas|) užėmė šeštą vietą. Grupėje varžėsi 25 poros.

Jaunimo klaskinių šokių grupėje K. Burneikis ir I. Šekaitė laimėjo sidabro medalius, Tomas Janonis ir Santa Vlasa (Kauno „Duetas“ - „Editos Daniūtės šokių studija“) užėmė ketvirtą, o Simonas Seikauskas ir Liucija Norušaitė (Panevėžio „Rumba“) penktą vietą.

Jaunių I Lotynų Amerikos šokių grupėje K. Burneikis ir B. Martinkevičiūtė pelnė sidabro medalius.

Jaunių II klasikinių šokių grupėje Laurynas Makarovas ir Emilija Čepauskaitė (Vilniaus „Juventos“) iškovojo bronzos medalius, o Justas Gedgaudas ir Ainė Rutkauskaitė (Kauno „Sūkurys“) užėmė ketvirtą vietą.

Jaunių II Lotynų Amerikos šokių grupėje Nojus Raščius ir Vaiva Paulauskaitė (Vilniaus „Ratuto“ - VSC) laimėjo bronzos medalius.

„World Open“ kategorijos suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje Jokūbas Venckus ir Miglė Klupšaitė (Vilniaus „Ratuto“) užėmė ketvirtą vietą. Varžybose dalyvavo 34 poros.

„International Open“ kategorijos suaugusiųjų klasikiniųšokių grupėje Marius Ilčiukas ir Olga Goltsova (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) liko ketvirti. Grupėje varžėsi 26 poros.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų