Pereiti į pagrindinį turinį

Jaunimo rinktinės sužinojo varžovus

2009-02-02 09:00

Vokietijoje ištraukti visų 2009 m. vyksiančių Europos jaunimo čempionatų burtai.

Šešios Lietuvos rinktinės žais aukščiausiame – A divizione, o Europos jaunučių vaikinų (iki 16 m.) čempionatas rugpjūčio 6–16 dienomis vyks Kaune.

Mūsų šalies šešiolikmečiai pateko į B grupę, kurioje taip pat žais graikai, rusai ir lenkai.

Kitose grupėse varžysis: A – Izraelis, Turkija, Italija, Juodkalnija, C – Čekija, Ispanija, Kroatija, Vokietija, D – Latvija, Serbija, Prancūzija, Ukraina.

Lietuvos jaunutės vyks į Italijos miestą Neapolį, kur liepos 30 – rugpjūčio 9 d. D grupėje susitiks su bendraamžėmis iš Prancūzijos, Vokietijos ir Lenkijos.

Vyriausieji krepšininkai vaikinai (iki 20 m.) liepos 16–26 d. Rodo mieste Graikijoje rungtyniaus C grupėje su turkais, juodkalniečiais ir Izraelio atstovais.

Merginos liepos 9–19 d. kovos Lenkijoje, Gdynėje. Jos pateko į C grupę kartu su Čekijos, Latvijos ir Lenkijos krepšininkėmis.

Jauniai vaikinai (iki 18 m.) liepos 23 – rugpjūčio 2 d. grumsis Prancūzijos mieste Metce ir D grupėje išmėgins jėgas su Izraelio, Italijos ir Rusijos krepšininkais.

Aštuoniolikmetės lietuvės liepos 2–12 d. kovos Siodertaljės mieste Švedijoje. Jos startuos D grupėje, kur varžovėmis bus baltarusės, čekės ir italės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų