Pereiti į pagrindinį turinį

L. Mugevičiaus ir rumuno duetas žais teniso turnyro Rumunijoje finale

2015-07-16 17:29
BNS inf.
Lukas Mugevičius
Lukas Mugevičius / T. Lukšio / BFL nuotr.

Trečią pergalę ITF serijos "Vitality Open Tour" teniso turnyre Rumunijoje iškovojo ir į dvejetų varžybų finalą pateko antras pagal skirstymą Luko Mugevičiaus ir rumuno Bogdano Ionuto Apostolo duetas.

Ketvirtadienį pusfinalyje lietuvio ir rumuno pora 7:5, 5:7, 10:6 palaužė ketvirtąjį reitingą turėjusių argentiniečių Leandro Portmanno ir Matiaso Zukaso pasipriešinimą bei užsitikrino 360 JAV dolerių čekį bei po 10 ATP dvejetų reitingo taškų.

Lemiamoje dvikovoje Lietuvos ir Rumunijos tenisininkų laukia dvikova su trečiuoju turnyro duetu - argentiniečiu Mariano Kestelbloimu ir rumunu Letru-Alexandru Luncanu, kuris pusfinalyje 6:2, 4:6, 10:7 įveikė rumunus Darių Floriną Bragusį ir Mirceą-Alexandrų Jecaną.

Vienetų varžybose kovą tęsia į pusfinalį patekęs 23-jų metų Laurynas Grigelis, jau užsitikrinęs 6 ATP reitingo taškus bei 502 dolerių čekį.

330-ą vietą ATP klasifikacijoje užimantis ir antras pagal skirstymą turnyre lietuvis dėl vietos finale žais su 26-erių rumunu Petru-Alexandru Luncanu (ATP-545).

Turnyro Rumunijoje prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų