Pereiti į pagrindinį turinį

Lankininkė vėl gerino Lietuvos rekordus

2009-05-07 14:31
Lankininkė vėl gerino Lietuvos rekordus
Lankininkė vėl gerino Lietuvos rekordus / „Reuters“ nuotr.

Kroatijos Porečo mieste trečiadienį vyko pasaulio šaudymo iš lanko taurės antrojo etapo kvalifikacinės varžybos, kuriose turėjo išaiškėti, kurie lankininkai pateks tarp geriausių 64 šaulių ir galės tęsti tolimesnę kovą atkrintamosiose varžybose.

Lietuvai atstovauja du Kauno šaudymo iš lanko asociacijos lankininkai Jelena Babinina ir Vladas Šigauskas. Ketvirtadienį J.Babinina atkrintamosiose varžybose dėl patekimo į 1/32 finalo dvikovoje susitiks su Austrijos lankininke Walch Doris.

V.Šigauskas kvalifikacijoje surinkęs 1381 tašką ir iš 73 kvalifikacijoje skriemuliniais lankais šaudžiusių viso pasaulio šaulių užėmė 33 vietą ir taip pat pateko į kitą varžybų etapą. Vladas 1/32 dvikovoje susitiks su Indijos lankininku. Sherpa Chungda.

Kvalifikacinėse varžybose J.Babinina, surinkus 1354 taškus, užėmė 32 vietą ir taip pat pagerino tris Lietuvos rekordus. Pirmas rekordas buvo pagerintas 2 taškais, šaudant iš 60 m nuotolio (341 tšk.). Antras Lietuvos rekordas šaudant iš 50 m nuotolio pagerintas 11 taškų (337 tšk.). Trečiasis rekordas, tai 70, 60, 50 ir 30 m nuotoliuose surinkta taškų suma, viršijusi ankstesnį rekordą net 25 taškais.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų