Pereiti į pagrindinį turinį

M. Raoničius Paryžiuje startavo pergale, N. Džokovičius sužinojo varžovą

2016-11-02 09:23
BNS inf.

Galingieji Milošo Raoničiaus padavimai Kanados tenisininkui praskynė kelią į „BNP Paribas Masters“ turnyro aštuntfinalį. Antradienį Paryžiuje pasirodymą pradėjusi penktoji pasaulio raketė 7:6 (7:5), 6:4 nugalėjo geriausią formą karjeroje demonstruojantį 25-erių ispaną Pablo Carreno Bustą.

Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / Scanpix nuotr.

Geriausias Kanados tenisininkas Paryžiuje bando išbristi iš nesėkmių liūno, į kurį įklimpo prieš tris savaites, „China Open“ turnyre Pekine, kur patyrė kulkšnies traumą.

Nuo to laiko penktoji pasaulio raketė iškovojo vos vieną pergalę ir patyrė dvi nesėkmes, įskaitant ir praeitos savaitės pralaimėjimą Ričardui Berankiui Bazelyje.

Bet M.Raoničius nerodė jokių traumos ženklų „BNP Paribas Masters“ turnyro antrame etape, kuriame per du setus iššovė 17-a padavimų be atsako.

Už patekimą į trečiąjį turnyro etapą M.Raoničiui atiteko 90 ATP reitingo taškų ir beveik 49 tūkst. eurų. Dėl vietos ketvirtfinalyje 25-erių kanadietis kovos su Pablo Cuevaso ir Paolo Lorenzio poros nugalėtoju.

Antradienį pergalę iškovojo ir 37-erių veteranas Ivo Karlovičius, kuris savo stiliuje – po dviejų pratęsimų – 7:6 (7:4), 7:6 (7:5) patiesė serbą Dušaną Lajovičių.

Pirmąjį savo varžovą „BNP Paribas Masters“ turnyre sužinojo ir geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius. Juo bus liuksemburgietis Gillesas Mulleris, 6:3, 6:3 užtikrintai įveikęs ispaną Nicolasą Almagro.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų