Pereiti į pagrindinį turinį

A. Murray be vargo žengė į trečiąjį „Shanghai Rolex Masters“ etapą

2016-10-12 16:50
BNS inf.

Antroji pasaulio raketė Andy Murray iškovojo lengvą pergalę prieš amerikietį Steve'ą Johnsoną. Britui užteko vos 75 minučių, o dvikova baigėsi rezultatu 6:3, 6:2. „Shanghai Rolex Masters“ aštuntfinalyje jis susitiks su Prancūzijos tenisininku Lucasu Pouille.

Andy Murray
Andy Murray / Scanpix nuotr.

A.Murray iškovojo savo septintąją pergalę iš eilės, nes praėjusią savaitę triumfavo Pekino turnyre. Praėjusiais metais škotas Šanchajuje baigė savo pasirodymą pusfinalyje, o 2010 ir 2011 metais triumfavo šiame prestižiniame čempionate.

Britas „Shanghai Rolex Masters“ aštuntfinalyje susitiks su L.Pouille, kuris nugalėjo Nicolasą Almagro 6:4, 7:6 (12:10). Tai bus antrasis jų tarpusavio susitikimas, o vieną pergalę yra iškovojęs A.Murray.

„Susikūriau daug progų taškams per jo atakas, – po mačo teigė antroji pasaulio raketė. – Manau, kad šiandien sužaidžiau neblogai. Kontroliavau mačo eigą ir greitai pripratau prie naujų sąlygų.“

Už patekimą į „Shanghai Rolex Masters“ aštuntfinalį Didžiosios Britanijos tenisininkui atiteks 90 ATP reitingo taškų bei 67 tūkst. JAV dolerių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų