Pereiti į pagrindinį turinį

Naudingiausias LSKL savaitės krepšininkas – G.Žylė

2008-12-09 16:57

Naudingiausiu vienuoliktojo Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) turo krepšininku tapo Mykolo Romerio universiteto vidurio puolėjas Gediminas Žylė, kuris rungtynėse su Lietuvos žemės ūkio akademija per 32 minutes pelnė 23 taškus.

Krepšininkas per minėtas rungtynes pataikė 8 iš 13 dvitaškių, visus 4 baudų metimus, o po krepšiais atkovojo net 17 kamuolių. Nors MRU studentas prarado 7 kamuolius, tai nesutrukdė jam surinkti 30 naudingumo balų ir tapti geriausiu turo krepšininku. Šiame sezone krepšininką lydi pokyčiai, kurie, panašu, neša jam sėkmę. Prieš šį sezoną G.Žylę Nacionalinėje krepšinio lygoje rungtyniaujanti Klaipėdos „Nafta-Uni-Laivitė" paskolino Lietuvos krepšinio lygos komandai Klaipėdos „Neptūnui". Prieš savaitę krepšininkas paliko „Neptūną" ir perėjo į kitą LKL komandą „Kaunas Triobet". Beje, šiais metais G.Žylė pakeitė ir aukštąją mokyklą - iš Klaipėdos universiteto perėjo į Mykolo Romerio universitetą ir gina jau Vilniaus ekipos garbę.

Naudingiausiojo titulą paveržti iš buvusio komandos draugo „Neptūne" galėjo Klaipėdos universiteto pirmakursis Deividas Gailius, kuris surinko 29 naudingumo balus. Tokį pat balų skaičių surinko ir Šiaulių universiteto antrakursis Vygintas Grigaitis.

Studentų lygos pirmojoje vaikinų grupėje skelbiama kalėdinė pertrauka. Į aikšteles komandos sugrįš kitų metų sausio 19 dieną. Po savaitės, gruodžio 14 dieną, Klaipėdoje LCC tarptautinio universiteto sporto salėje 18 valandą įvyks LSKL „Žvaigždžių diena 2009", kurioje pirmą kartą Lietuvoje vienu metu žais ir vaikinai, ir merginos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų