Pereiti į pagrindinį turinį

Oficialu: J. Jefimova – Rusijos olimpinės rinktinės sudėtyje

2016-06-15 12:49
DMN inf.

Dopingo vartojimu įtariama Rusijos plaukimo žvaigždė 24-erių metų Julija Jefimova gali džiaugtis – Rusijos plaukimo federacija (RPF) įtraukė ją į oficialią šalies rinktinės sudėtį 2016 metų Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms, praneša delfi.lt

Julija Jefimova
Julija Jefimova / Reuters/Scanpix nuotr.

Tokį sprendimą RPF priėmė po to, kai Tarptautinė plaukimo federacija (FINA) panaikino rusei skirtą laikinąją diskvalifikaciją, nes į preliminarų Rusijos plaukimo rinktinės kandidatų sąrašą J. Jefimova prieš tai nebuvo įtraukta.

Vyriausiasis Rusijos plaukimo rinktinės treneris Sergejus Kolmogorovas įsitikinęs, kad J. Jefimova tikrai dalyvaus Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

„J. Jefimovos įtraukimas į sąrašą – ne netikėtumas, ji buvo įtraukta tarp plaukikų laikantis visų atrankos taisyklių. Laikino suspendavimo nuėmimas Julijai reiškia, kad sportininkė gali treniruotis ir dalyvauti bet kuriose varžybose. Jeigu ji bus diskvalifikuota, tuomet bus išbraukta iš sudėties ir joje daugiau kitų pakeitimų nebus.

Tačiau manau, kad apie tai nėra jokios prasmės kalbėti. Aš turiu informacijos ir esu įsitikinęs, kad viskas bus tvarkoje – Julija galės dalyvauti olimpinėse žaidynėse“, – agentūrai TASS pareiškė S. Kolmogorovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų