Pereiti į pagrindinį turinį

"Prezidento taurės" teniso turnyre paaiškėjo dvejetų varžybų pusfinalio poros

2015-07-22 19:06
BNS inf.

Sostinės Bernardinų sodo teniso aikštyne vykstančiame 26-ajame tarptautiniame "Prezidento taurės" vyrų teniso turnyre, kuris yra įtrauktas Tarptautinės teniso federacijos ITF) "Futures" varžybų sąrašą, trečiadienį paaiškėjo dvejetų varžybų pusfinalio poros.

Pirmajame ketvirtfinalio mače Tado Babelio ir Kasparo Žemaitėlio duetas 6:3, 6:7 (4:7), [10:3] palaužė brolių Alekso ir Juliaus Tverijonų pasipriešinimą bei pusfinalyje susitiks su trečiąja turnyro pora latviu Mikeliu Libiečiu bei amerikiečiu Hunteriu Reese'u, kuria kitame ketvirtfinalio mače 4:6, 6:4, [10:6] įveikė rusus Ilją Lebedevą bei Janą Sabaniną.

Be vargo ketvirtfinalio barjerą įveikė antras pagal skirstymą Lauryno Grigelio ir Luko Mugevičiaus duetas, 6:0, 6:1 sutriuškinęs brito Sammo Butlerio ir ruso Ronaldo Slobodčikovo porą bei dėl vietos finale kovos su ketvirtąjį reitingą turinčiais lenkais Pawelu Ciasu ir Maciejumi Nowaku, kurie ketvirtfinalyje 7:6 (10:8), 5:7, [11:9] įrodė savo pranašumą prieš rusus Jevgenijų Jelistratovą ir Vitalijų Koziukovą.

Į pusfinalius patekę duetai užsitikrino po 216 JAV dolerių čekius, o tenisininkai - po 6 ATP dvejetų reitingo taškus. Ketvirtfinalyje suklupusios poros tenkinosi gavusios po 128 dolerius.

ITF serijos vyrų teniso turnyro Vilniuje prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Dvejetų varžybų nugalėtojams be pagrindinių prizų atiteks po 18 ATP reitingo taškų ir 620 dolerių čekis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų