R. Baciuška 2023-ųjų Dakare: lemtingas kardanas ir istorinė antra vieta finale

  • Teksto dydis:

Roko Baciuškos svajonę pasiglemžė prieš pat finišą laukę nesklandumai – teko keisti priekinį kardaną. Lenktyninko teigimu, kitaip nebūtų pavykę grįžti.

„Gyvenimas, o tokios akimirkos yra neišvengiama jo dalis... Didžiausią ir nuoširdžiausią ačiū tariu savo šeimai, šturmanui, mechanikams, komandai, rėmėjams, draugams – tiesiog visiems, kurie sekėte mūsų kelionę, palaikėte, tikėjote. Tikslai tik didės, o šįkart iš sunkiausių pasaulio lenktynių parvežame Lietuvai istorinę antrą vietą“, – reziumavo Rokas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Beda

Beda portretas
Buvo senai ,Kai Baciuska nepagavo taska greicio ruoze,o sake jog pagavo,tas taskas ir padare savo juoda darba ,juos surinkt visus reikia tokios taisykles.

Labai keistai

 Labai keistai portretas
Atsisuko kardano varztai nes be isoriniu veiksniu jie patys neatsisuka, ir jaunas lenkas zinojo matyt Baciuskos kardano ateiti nes sske : nuyatem jog as laimet turiu,o red buliu komandoje matut yra 'savas' kuris ir patvarke kardana nes apsaugos bivake matyt nebuvo o atsigulusio po bagiu net nepastebesi . Pirma kart girdziu ,kad dakare kam nors atsisuko kardano varztai ? To dar niekam nera atsitike. Ot tie lenkai ?

Viskas ok!

Viskas ok! portretas
Lauksim sekančio Dakaro.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių