Pereiti į pagrindinį turinį

Rankinio federacija atsiriboja nuo E. Skrabulio teiginių

2013-12-30 20:56
DMN inf.
Antanas Skarbalius
Antanas Skarbalius / Tomo Raginos nuotr.

Lietuvos rankinio federacijos vykdomasis komitetas 2013 metų gruodžio 30 d. posėdyje svarstė  Lietuvos lengvosios atletikos federacijos prezidento E. Skrabulio gruodžio 19 d. žiniasklaidoje pasirodžiusius kaltinimus neva dėl neskaidrios Lietuvos tautinio olimpinio komiteto veiklos ir kartu rėmėsi Lietuvos rankinio federacija.

Lietuvos rankinio federacijos vykdomasis komitetas  pareiškia, kad ne tik nepritaria nepagrįstiems E. Skrabulio teiginiams LTOK adresu, bet ir apskritai  atsiriboja nuo Lietuvos lengvosios atletikos federacijos prezidento Eimanto Skrabulio teiginių ir veiksmų. Tokie E. Skrabulio teiginiai yra neetiški ir neatspindi Lietuvos rankinio federacijos pozicijos.

Lietuvos rankinio federacija pritaria Lietuvos tautinio olimpinio komiteto veiksmams, kurie yra priimami atitinkamų institutų balsų dauguma ir atspindi Lietuvos sporto šakų plėtros interesus.

Lietuvos rankinio federacijos vykdomasis komitetas pareiškia, kad  ir ateityje nesutiks, jog Lietuvos rankinio federacijos vardu be jos sutikimo ir pritarimo būtų reiškiama kieno nors asmeninė nuomonė.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų