Pereiti į pagrindinį turinį

V. Spanoulis lieka Eurolygos čempionų gretose

2013-07-06 14:15
V. Spanoulis lieka Eurolygos čempionų gretose
V. Spanoulis lieka Eurolygos čempionų gretose / Scanpix nuotr.

Naudingiausiu Eurolygos žaidėju praėjusį sezoną pripažintas Vassilis Spanoulis kiek netikėtai nusprendė likti Pirėjo „Olympiakos“ komandoje ir su ja sudaryti naują trejų metų kontraktą. Kiekvieną sezoną jis turėtų uždirbti po 2 mln. eurų, neįskaitant mokesčių.

30 metų 192 cm ūgio graiką atkakliai viliojo Maskvos CSKA ir „Barcelona“ klubai, o prie pastarojo linko ir pats Spanoulis.

Visgi po susitikimo su „Olympiakos“ savininkais broliais Giorgosu ir Panagiočiu Angelopoulosais viskas apsivertė aukštyn kojomis.

Nuo 2010 metų „Olympiakos“ garbę gynęs krepšininkas praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 14,7 taško, atkovodavo po 2,2 kamuolio ir atlikdavo po 5,5 rezultatyvaus perdavimo bei buvo pripažintas naudingiausiu čempionato žaidėju.

„Olympiakos“ gynėjas tapo trečiu graiku ir antru šio Graikijos klubo atstovu, laimėjusiu naudingiausio sezono krepšininko apdovanojimą.

Graikijos čempionate gynėjas rinkdavo po 11,4 taško ir atlikdavo po 5,7 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Spanoulio dėka „Olympiakos“ ekipa pirmą kartą nuo 1997 metų tapo Eurolygos nugalėtoja, o 2013 metais šį titulą dar ir apgynė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų