Pereiti į pagrindinį turinį

Žalgiriečiai – apie tatuiruotes, sėkmę ir baudų metimus

Kodėl nepataikote baudų? Ką reiškia tatuiruotė? Ar neužriesite nosies? Tokius ir dar daugybę klausimų "Žalgirio" krepšininkams uždavė portalo www.kaunodiena.lt skaitytojai.

Pateikiame kai kuriuos įdomesnius sirgalių klausimus, o visus atsakymus į juos skaitykite portale www.kaunodiena.lt.

Dainiui Šalengai:

– Kodėl "Žalgiris" tris kėlinius Eurolygoje atrodo kaip tikrai pajėgi ir galinti kovoti komanda, o ketvirtąjį kėlinį jums tarsi kas baslį į ratus įkiša?

– Varžybos yra ilgos, todėl natūralu, kad žaidimase būna banguotas. Turbūt nėra tokios komandos, kuri galėtų vienodai gerai žaisti visas 40 minučių. Žinome savo bėdas ir stengsimės jas ištaisyti kuo greičiau.

– Ką reiškia hieroglifai ant tavo rankos?

– Į šį klausimą tenka atsakinėti kiekvienais metais. Tikiuosi, šiemet jis užduotas paskutinį kartą. Tatuiruotėje yra parašyti žodžiai: auksas, sėkmė ir tiesa.

Žygimantui Janavičiui:

– Kai kurie jauni krepšininkai, sublizgėję keliose rungtynėse, per greitai patiki savo talentu ir užriečia nosį. Ar nebijai, kad ir tau taip gali nutikti?

– Nemanau, kad mano sužaisti mačai buvo tokie stebuklingi. Žinau, kad turiu išlikti savimi ir nebijau, jog man gali taip nutikti.

– Ar pavyko rasti bendrą kalbą su senbuviais? Ar padidėjęs populiarumas neapkartino gyvenimo?

– Su senbuviais sutariame gerai. Jie iškart priėmė mane į komandą, nekilo jokių problemų. O dėl populiarumo – dar nejaučiu, jog jis būtų padidėjęs.

Pauliui Jankūnui:

– Kodėl žalgiriečiai per svarbias varžybas taip prastai meta baudos metimus?

– Baudų metimai nėra toks paprastas dalykas, kaip visiems atrodo. Pasitaiko, kad ir per lengvas varžybas jas prameti. Nėra tokio žaidėjo, kuris mestų baudas 100 proc. Pataikymui įtakos turi ir psichologija, ir varžybų ritmas. Galbūt iš šalies atrodo, kad tai yra juokų darbas, bet visi krepšininkai žino, kad baudas mesti ne visada būna lengva.

Jonui Mačiuliui:

– Nejaugi taip sunku padėkoti "Žalgirio" sirgaliams, kurie paskui jus važiuoja bene į visas išvykas? Pakelti akis? Paspausti ranką? Pasakyti ačiū?

– Kitą kartą po rungtynių tegu visi ateina į aikštės vidurį ir jiems padėkosiu asmeniškai. Juokauju. Šiaip stengiuosi padėkoti visiems sirgaliams.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų