Žvejybos čempionate – politinės aistros

Prancūzijoje vykusiame pasaulio spiningavimo čempionate dalyvavę lietuviai sulaukė Europos valstybių rinktinių dėmesio. Lietuvos komanda, nors ir užėmusi ketvirtąją vietą, vis tiek buvo sutikta plojimais.

Prancūzijoje vykusiame pasaulio spiningavimo čempionate dalyvavę lietuviai sulaukė Europos valstybių rinktinių dėmesio. Lietuvos komanda, nors ir užėmusi ketvirtąją vietą, vis tiek buvo sutikta plojimais.

Tarp šešiolikos valstybių, delegavusių savo rinktines į pasaulinio lygio kovą, didžiausia intriga kilo, kai viename iš tarpinių rezultatų skaičiavimų, smarkiai į viršų ėmė kopti Rusijos komanda.

Tačiau galutine pasaulio čempione paskelbus Ukrainos rinktinę, tarp dalyvių kilo ovacijos.

Ukrainos spiningavimo asai pakvietė kartu atšvęsti ir Lietuvos komandos atstovus, kurie visą čempionato laiką labai palaikė kolegas iš Ukrainos.

"Emocijos veržėsi per kraštus. Retai kada žvejyboje kyla diskusijų apie politiką. Tačiau šis čempionatas buvo ypatingas. Dėl padėties Ukrainoje kitų šalių rinktinės akylai stebėjo, kaip klostysis santykiai su Rusijos rinktine, o jie kartais pasiekdavo įtampos viršūnę", – įspūdžiais dalijosi Lietuvos rinktinės treneris Vladas Valukonis.

Šiemet čempionatas surengtas įspūdingo grožio Buržė ežere.

Doviliškis pripažino, kad ilgokai teko keisti masalus ir ieškoti geriausio, kuris sudomintų labai gilaus ežero žuvis.

"Ežero vanduo neįtikėtinai žydras, mėginome daugybę masalų. Pasirinkimą lėmė ir vandens telkinio gylis", – pastebėjo žvejys.

Pernai Lietuvos rinktinė bendroje įskaitoje liko penktoje vietoje, tačiau du komandos nariai pelnė čempionų vardus individualiose įskaitose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Debilizmas

Debilizmas portretas
Lietuvis pasirodo net zvejodamas knisa prota pasauliui, baikit jus juokus is tu lietuviu tik juokiasi visi siaip:) kas daro bizni, o kas pliotkina po pasauli su savo tais Ukrainieciais. Vazinejo i Gruzija , vazinejo i Ukraina -nebejuokinkit bl , Ka gruzinu tas paranojikas Jau jo iesko Interpolas ir tas pats Amerikonas net nedave darbo vizos:) Nu kas per tipas tas lietuvis?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių