D. Sabonis žaidė rezultatyviai, tačiau Sakramento „Kings“ pralaimėjo

  • Teksto dydis:

NBA čempionate Sakramento „Kings“ namie pralaimėjo Dalaso „Mavericks“ 114:122 (25:45, 31:29, 31:27, 27:21).

 

Svečiai pirmąjį kėlinį laimėjo net 45:25 ir tai tapo lemiamu rungtynių veiksniu. Visus kitus kėlinius laimėjo „Kings“, tačiau išplėšti pergalę galimybių neturėjo.

Sakramento komandai Domantas Sabonis per 37 minutes pelnė 18 taškų, atkovojo 11 kamuolių, perėmė ir prarado po 2 bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus. Lietuvis pataikė 6 iš 11 dvitaškių, 6 iš 7 baudų ir prametė vieną tritaškį. Vis dėlto paskutines rungtynių akimirkas aukštaūgis stebėjo nuo atsarginių žaidėjų suolo dėl surinktų 6 pražangų.

Rezultatyviausias tarp „karalių“ buvo De‘Aaronas Foxas – 33 taškai. Keeganas Murray pridėjo 16 taškų, o Kevinas Huerteris – 15.

Dalaso komandoje vis dar negali žaisti Luka Dončičius, tačiau jo pareigas puikiai perėmė antrąsias rungtynes su „Mavericks“ marškinėliais sužaidęs Kyrie Irvingas. Įžaidėjas pelnė 25 taškus, atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir buvo pagrindinė Dalaso ekipos pergalės priežastis.

17 taškų „Mavericks“ komandai pridėjo Joshas Greenas, 15 – Timas Hardaway. Dviženklį taškų skaičių pelnė net 7 svečių žaidėjai.

NBA Vakarų konferencijoje „Kings“ (31 pergalė ir 24 pralaimėjimai) išliko trečiojoje vietoje, tačiau laipteliu žemiau esanti „Mavericks“ komanda pasivijo D.Sabonio komandą pergalių skaičiumi (31/26).

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

senelis

senelis portretas
tevas zaisdavo uz komanda o sunus tik pasirodyti kad jis geras vienas lauke ne karys
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių