Fiziškumo pasigedęs M. Kiltinavičius pranešė apie dar vieno legionieriaus išvykimą

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą Prienų „Labas GAS“ 63:81 nusileido „Šiaulių“ ekipai bei patyrė 12-ąją nesėkmę iš tiek pat galimų. Po rungtynių prieniškių vyr. treneris Marius Kiltinavičius, kaip pagrindinę pralaimėjimo priežastį išskyrė fiziškumo trūkumą.

„Daug kas nepavyko, labiausiai – atstovėti fizinės kovos. Kovą dėl atšokusių kamuolių pralaimėjome 25:49, nusiėmus dvigubai mažiau kamuolių labai sunku tikėtis pergalės. Tiek pirmoje, tiek antroje pusėje mums beveik viską vertė iš po krepšio. Išėjome miegodami ir neatstovėjome kontakto“, – aiškino Kiltinavičius.

– Trečiajame kėlinyje pradėjote žaisti mažu penketu, ar tokiu sprendimu stengėtės pagyvinti puolimą?

– Bandėme pagyvinti tiek puolimą, tiek gynybą, tačiau nesigavo nei tas, nei tas. Norisi, kad galėtume būti mobilesni gynyboje, tačiau šiandien dienai to dar nėra. Reikia laiko ir Taurui Jogėlai atsigauti po traumos.

– Be minėto Jogėlos taip pat debiutavo ir Jamilas Wilsonas su Kyanu Andersonu, kokį įspūdį palieka šie žaidėjai?

– Man jie palieka gerą įspūdį, protingi žaidėjai, akivaizdu, kad dar trūksta. Jie turėjo tik po dvi treniruotes, tad sunku kažką pasakyti, bet per tą laiką, kiek turėjome kartu manau, kad jų rodomas rezultatas yra neblogas.

– Klubas pranešė kad permainos yra baigtos , tačiau šiandien nebuvo registruotas Justinas Jogminas ir Brandonas Brownas, kokia yra jų situacija?

– Jogminas yra apsirgęs, o Brandonui yra ieškoma nauja komanda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių