Į Kauną sugužėjo visi žalgiriečiai: paaiškėjo komandos pasiruošimo sezonui startas

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą į Lietuvą atvyko paskutinieji Kauno „Žalgirio“ komandos krepšininkai – Vilniaus oro uoste nusileido ekipos naujokai Tyrone'as Wallace'as, Sylvainas Francisco, Alenas Smailagičius ir Bryantas Dunstonas.

Taip pat į gimtinę parvyko Ignas Brazdeikis, kuris į Kauną grįžta po metų pertraukos. Po jo oro uoste pasirodė ir antrus metus iš eilės žaliai baltus marškinėlius vilkėsiantis Brady Manekas.

„Puikus jausmas grįžti į Lietuvą. Su nekantrumu laukiu naujojo sezono. Daug dirbau vasarą, gerinau savo žaidimą, – vos išlipęs iš lėktuvo kalbėjo Iggy. – Tikiuosi būti geriausia savo versija. Esu pasiruošęs dirbti.“

Dabar naujieji žalgiriečiai prisijungs prie savo komandos draugų ir rugpjūčio 21-ąją kibs į darbus – trečiadienį numatyta pirmoji komandos treniruotė.

Rugsėjo 4 ir 8 d. „Žalgiris“ sužais draugiškas rungtynes su Utenos „Juventus“ ir Baku „Sabah“ iš Azerbaidžano, kuriuos treniruoja Rimas Kurtinaitis. Tuomet, rugsėjo 11 d. kauniečiai vyks į Turkiją, kur „Gloria Cup“ draugiškame turnyre susigrums su Eurolygos komandomis Stambulo „Anadolu Efes“ ir Berlyno „ALBA“, o taip pat su vietos Bursos „Tofas“.

LKL sezoną žalgiriečiai pradės rugsėjo 22-ąją Šiauliuose prieš vietos „Šiaulius“, o Eurolygoje Andrea Trinchieri auklėtiniai startuos spalio 3-iąją Kaune prieš „Barcelona“ ekipą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
puse komandos invazinių,[o kai kurie su gražia šukuosena ir jose gal būt kažko yra], bet nežinia ką mokančių, na atlyginimus turbūt gaus pakenčiamus,o pasiekimai bus apie dugną; kažin kodėl smugdomas Lietuvos krepšinis, sporto šaka Nr1 ?

Vytiokas

Vytiokas portretas
Nesuprantu kokio durnumo turi būti,kad žiūrėtum tą mėšlą.

senas kavenskas

senas kavenskas portretas
Pradedam panašėti su Prancūzija... jei suprantate , apie ką aš čia ? :(
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių