K. C. Riversas: tikiuosi, jog kitą sezoną grįšiu į „Žalgirį“

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ gynėjas K. C. Riversas prisipažino, jog kitą sezoną jis norėtų ir vėl sugrįžti į laikinąją sostinę.

„Tikiuosi, jog kitą sezoną sudarysiu sutartį su Eurolygos komanda, – tinklalapiui „Eurohoops“ sakė K. C. Riversas. – Tikiuosi, kad grįšiu į „Žalgirį“.

Riversas į Kauną atvyko lapkričio mėnesį, kuomet „Žalgirį“ paliko Alexas Perezas, o Marius Grigonis patyrė traumą, kurią gydosi iki šiol.

„Matau save grįžtantį čia (į „Žalgirį“). Puikūs sirgaliai, miestas yra geras, o bendruomenė aplink klubą yra itin graži. Tai yra tai, ką tikrai svarstyčiau“, – tęsė amerikietis.

K. C. Riversas praktiškai visą savo karjerą praleido Europoje. Jis rungtyniavo Madrido „Real“, Atėnų „Panathinaikos“, Belgrado „Crvena Zvezda“, Miuncheno „Bayern“ bei Maskvos srities „Chimki“ klubuose, o prieš atvykdamas į „Žalgirį“, gynė Sevilijos „Real Betis“ komandos garbę.

Paklaustas, kas lemia tokią sėkmingą jo karjerą Senajame žemyne, K. C. Riversas įvardijo adaptaciją.

„Viskas priklauso nuo to, kaip gerai prisitaikai ir adaptuojiesi ten, kur esi. Kiekviena šalis ir kiekvienas miestas turi skirtingą gyvenimo būdą bei kultūrą. Viskas priklauso nuo to, kaip tai supranti ir buvimas laimingu. Laimingas su savimi ir priimtais gyvenimo sprendimais“, – teigė gynėjas.

K. C. Riversas šį sezoną Eurolygoje fiksuoja 8,5 taško, 1,2 rezultatyvaus perdavimo, 1,7 atkovoto kamuolio ir 5,7 naudingumo balo statistiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių