Pereiti į pagrindinį turinį

K. Lavrinovičius: norėjau gerai pasirodyti, nes žaidžiau prieš saviškius

Kšištofas Lavrinovičius (kairėje)
Kšištofas Lavrinovičius (kairėje) / V.Skaraičio/BFL nuotr.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą į pirmąją pergalę prieš Zgoželeco „Turow“ Europos taurės antrajame etape vedęs Kšištofas Lavrinovičius nestokojo geros nuotaikos. Pašmaikštavęs, kad duos interviu tik tokiu atveju, jei greta nebus „Kakadu“ laidos operatorių, netrukus aukštaūgis rėžė sarkastišką pokštą.

„Galima pajuokauti, kad žaidžiau prieš saviškius, tai norėjau pasirodyti, – šyptelėjo lenkų kilmės Lavrinovičius. – O jeigu rimčiau, tai rungtynėms buvome pasiruošę, gerai nusiteikę ir tai atsispindėjo aikštėje. Suprantame, kad namuose privalome laimėti visas rungtynes, ir tai padaryti kuo didesne taškų persvara. Tai ir stengiamės įgyvendinti“.

22 taškus rungtynėse pelnęs aukštaūgis šiek tiek apgailestavo, kad mačo pabaigoje komanda iššvaistė turėtą pranašumą, tačiau pažymėjo, kad kaunantis su Eurolygos lygio ekipa apskritai reikia džiaugtis pasiekus pergalę.

„Ką padarysi, šiek tiek atsipalaidavome. Tačiau dabar reikės važiuoti į Lenkiją ir laimėti. Emocijos puikios, tačiau tai buvo tik pirmos rungtynės. Šiandien šiek tiek pasidžiaugsime, o rytoj jau kibsime į darbą. Laukia akistata su „Žalgiriu““, – dėstė Kšištofas.

Anot jo, Zgoželeco komanda šiose rungtynėse nenustebino niekuo. „Žinojom, ką jie gali, kad jie mėgsta greitą krepšinį. Viskas taip ir vyko, netikėtumų nebuvo. Gal iš šono atrodė, kad laimėjome lengvai, tačiau iš tikrųjų aikštelėje reikėjo padirbėti“, – sakė „Lietuvos ryto“ krepšininkas.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų