Pereiti į pagrindinį turinį

„Kibirkštis“ įveikė Kazachstano vicečempiones, bet nusileido Baltarusijos čempionėms

2015-09-18 15:05
bckibirkstis.lt
bckibirkstis.lt nuotr.

Vilniaus „Kibirkšties“ komanda toliau tęsia pasirengimą naujam sezonui. Kovoms Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL) ir Rytų Europos krepšinio lygoje (EEWBL) besiruošiančios vilnietės draugiškose rungtynėse Druskininkuose 73:61 įveikė Kokšetay „Okžetpes“ ekipą iš Kazachstano.

Kazakstano komanda praėjusiais metais savo šalies čempionate užėmė antrąją vietą.

Šiame susitikime komandos apylygiai kovėsi du kėlinius, po kurių „Kibirkšties“ krepšininkės turėjo 6 taškų pranašumą. Trečiame ketvirtyje skirtumas padidėjo iki dviženklio pranašumo ir Jurgitos Štreimikytės-Virbickienės auklėtinės išlaiko savo pranašumą.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė amerikietė Shenita Landry, kuri pelnė 16 taškų. Vidurio puolėja Daugilė Šarauskaitė surinko 14 taškų, o puolėja Laura Juškaitė – 12.

Vilnietės taip pat Druskininkuose išmėgino jėgas ir su Minsko „Cmoki“ krepšininkėms iš Baltarusijos. Tiesa, šiame susitikime „Kibirkšstis“ rezultatu 63:60 turėjo pripažinti varžovių pranašumą.

„Cmoki“ praėjusiame sezone tapo Baltarusijos lygos čempionėmis, o šio klubo garbę gina ir lietuvės Giedrė Paugaitė bei Gabrielė Gutkauskaitė.

Šiame mače įtempta kova truko visas rungtynes ir laimėtojos sprendėsi paskutinėmis minutėmis. Sėkmingiau atkarpą sužaidusios viešnios iš Baltarusijos pasiekė pergalę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų