Pereiti į pagrindinį turinį

LKL "Žvaigdžių diena": A.Šležui rekordo neužteko (video)

LKL "Žvaigdžių diena": A.Šležui rekordo neužteko (video)
LKL "Žvaigdžių diena": A.Šležui rekordo neužteko (video) / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Lietuvos krepšinio lygos "Žvaigždžių dienose" snaiperio konkurso rengti neverta - vis tiek laimės klaipėdietis.

Uostamiesčio "Neptūno" snaiperiai pratęsė dominavimą snaiperio konkurse. Klaipėdiečiai jį laimėjo ketvirtą kartą per penkerius pastaruosius metus.

Antrą sykį LKL snaiperio žvaigždę ir 4000 litų gavo Marius Kasiulevičius. Kaip ir 2006 m. Vilniuje, šiandien Šiauliuose klaipėdietis finale 21:14 pranoko Andrių Šležą.

Pastarasis visus metimus "išmėtė" pusfinalyje, kai pasiekė naują Lietuvos rekordą - 27 taškai. Iki šiol jis buvo 26 taškai ir nuo pernai priklausė Mariui Runkauskui. Žinoma, klaipėdiečiui...

"Gaila, kad nelaimėjau. Dukra net apsiverkė, taip norėjo, kad tėvelis laimėtų, - šypsojosi A.Šležas. - Čia jau tikriausiai mano lemtis. Trečią kartą finalą pralaimiu klaipėdiečiui. Klaipėda - nenugalima. Bet aš dar nepasiduodu."

Tiesa, A.Šležo komandos draugas iš "Šiaulių" Virginijus Praškevičius iškart pasišaipė: "Laimėsi laimėsi, po dešimties metų."

M.Kasiulevičius, paklaustas, ar tikėjosi sėkmės, šelmiškai juokėsi: "Be abejo, kiekvienas sportininkas į tokius renginius atvyksta laimėti. Visai nesijaudinau ir tikėjau savo jėgomis. Teko iš eilės mesti 50 metimų, bet tiesiog įtikinau save, kad nesu pavargęs."

Naujasis-senasis LKL snaiperis tikino, kad šiam konkursui visiškai nesiruošė. Atvirkščiai - išvakarėse nelietė krepšinio kamuolio, o su draugais pažaidė futbolą. "Mes tokie pat žmonės, valgom tą patį maistą, bet merginos pas mus gražios", - Klaipėdos snaiperių nenugalimumo mitą juokais įvertino M.Kasiulevičius.

Jis tapo trečiuoju žaidėju, kuris LKL snaiperio konkursą laimėjo du sykius. Iki tol tai pavyko pasiekti taip pat klaipėdiečiams - Arvydui Macijauskui (kai atstovavo Vilniaus "Lietuvos rytui") ir Svajūnui Airošiui.

M.Kasiulevičiaus interviu

A.Šležo interviu

 Rezultatai

Finalas

M.Kasiulevičius ("Neptūnas") - 21 taškas

A.Šležas ("Šiauliai") - 14

Pusfinalis

A.Šležas - 27 (Lietuvos rekordas)

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų