Pereiti į pagrindinį turinį

LKL "Žvaigždžių diena": D.Maskoliūnui pakako vieno šūvio (video)

2009-02-22 00:17
LKL "Žvaigždžių diena": D.Maskoliūnui pakako vieno šūvio (video)
LKL "Žvaigždžių diena": D.Maskoliūnui pakako vieno šūvio (video) / Mindaugo Ažušilio nuotr. D.Maskoliūnui treniruočių nereikia.

Atėjau, pamačiau, nugalėjau. Kol kiti 10 trenerių kartu prašovė 40 metimų iš aikštės vidurio, Darius Maskoliūnas pirmu metimu tapo naujo "Žvaigždžių dienos" konkurso nugalėtoju.

"O kam treniruotis? Aš ir taip geras", - juokėsi "Trenerių mūšio" nugalėtojas, Kauno "Žalgirio" trenerio asistentas Darius Maskoliūnas.

D.Maskoliūno interviu

Prieš trejus metus profesionalo karjerą baigęs D.Maskoliūnas vis dar rungtyniauja Kauno mėgėjų lygoje, tačiau tikino, kad iš vidurio aikštės mėto nedažnai.

Bet kuriuo atveju jau pirmas D.Maskoliūno metimas Šiauliuose skrodė tinklelį ir atnešė prizą - originalų auksinį ženklelį su briliantais.

"Trenerių mūšyje" dalyvavo ir kiti buvę krepšininkai Rytis Vaišvila, Gintaras Leonavičius, Nerijus Zabarauskas, Robertas Kuncaitis, Robertas Giedraitis, tačiau daugelio jų metimai net nelietė lanko.

Tiesa, D.Maskoliūnui labai padėjo ir žiūrovai, būtent "Žalgirio" trenerį pasitikę garsiausiai ir palankiausiai. "Mus čia labai myli, o ši arena "Žalgiriui" yra labai sėkminga. Esu dėkingas visiems aistruoliams", - kalbėjo D.Maskoliūnas. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų