Po skaudaus pralaimėjimo – L. Dončičiaus pyktis ant FIBA

  • Teksto dydis:

Luka Dončičius po 17 pergalių paeiliui patyrė pirmąjį pralaimėjimą su Slovėnijos rinktinės marškinėliais – olimpinių žaidynių pusfinalyje NBA žvaigždės komandai kelią pastojo Prancūzija.

L. Dončičiui mačas klostėsi sunkiai – nors gynėjas ir surinko trigubą dublį, realizavo vos 5 metimus iš 18. Vis dėlto po rungtynių praeidamas per žurnalistų zoną, kuomet interviu davė Žiga Dimecas, Dončičius pyktį nukreipė į FIBA pusę, veikiausiai apeliuodamas į arbitrų sprendimus.

„Atsitiko FIBA, – L. Dončičiaus ištartus žodžius praeinant po rungtynių cituoja „15min.lt“ žurnalistas Marius Milašius. – FIBA yra patenkinta dėl tokio rezultato.“

Atvėsus emocijoms, spaudos konferencijoje L. Dončičius jau buvo ramesnis ir pakomentavo paskutinį rungtynių epizodą, kuomet Klemeno Prepeličiaus lemiamą metimą blokavo Nicolas Batumas.

„N. Batumas atėjo į pagalbą, todėl turėjau perduoti kamuolį, – sakė slovėnas. – K. Prepeličius buvo laisvas ir atliko gerą prasiveržimą, bet N. Batumas pasižymėjo nuostabiu bloku. Ne visada gali pasirinkti gerą sprendimą tokiose situacijose, bet, galvoju, galimybė buvo gera.“

Šeštadienį 14 val. slovėnai dėl 3-iosios vietos olimpinėse žaidynėse kausis su Australija, o L. Dončičius prieš mūšį dėl bronzos neslėpė motyvacijos.

„Didžiuojuosi šia komanda. Kiekvienas atidavė 100 procentų savęs. Sunkiai dirbome du mėnesius ir manau, jog dalį žmonių nustebinome. Visgi mes turime dar vieną finalą ir tikrai nepasiduosime anksčiau laiko“, – motyvuotas išliko L. Dončičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MT

MT portretas
Uzdenge prancuzai ir taip per daug pasiseke su burtais . dar kiek svilpuko buvo i ju puse. super baigesi perdetas garbinimas , jeigu nenupirktas centras iz jav is vis butu nepateke

Antanas

Antanas portretas
Taip.Slovenija buvo verta pergalės.Bet ne visada sąžiningai ir laimima.Ka yra patyrusi ir Lietuvos Olimpinė krepšinio komanda.Vis dar neatsikratome senų įpročių.Pinigai tyli. Pinigai kalba ir be jų niekur.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių