Prieš akistatą su „Barcelona“ – R. Kurtinaičio pagyros Š. Jasikevičiui

  • Teksto dydis:

Į Eurolygos turnyrinės lentelės dugną nusiritęs Maskvos srities „Chimki“ trečiadienio vakarą bandys laikyti Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos „Barcelonos“ testą. Rusijos klubo strategas Rimas Kurtinaitis prieš artėjančias rungtynes negailėjo pagyrų būsimiems varžovams ir treneriui Š. Jasikevičiui.

„Barcelona“ yra puiki komanda, Eurolygos lyderė ir viena iš pretendenčių laimėti titulą. Jie turbūt turi ne gerą, bet patį geriausią žaidėjų pasirinkimą visoje Europoje. Kartu jie jau žaidžia antrus metus ir turi puikų trenerį Š. Jasikevičių, kuris sutelkė visą komandą“, – prieš rungtynes sakė R. Kurtinaitis.

„Chimki“ strategas taip pat išskyrė Š. Jasikevičiaus įdirbį tiek su žaidėjais, tiek su visa komanda apskritai.

„Jis skiria dėmesį tiek individualiems žaidėjų įgūdžiams, tiek disciplinai komandoje, o visa tai atsispindi rezultatuose. Mes neturime nieko prarasti ir esame pasiruošę rungtynėms. Pažiūrėsime, kuo viskas baigsis“, – baigė R. Kurtinaitis.

Tuo metu puolėjas Devinas Bookeris teigė, jog laukia sunkus varžovas, bet savo komandos šansais jis tiki.

„Jie yra puiki komanda su geru treneriu. „Barcelona“ viską pradeda nuo gynybos, todėl mums nebus lengva, bet tikiu, kad galime atlikti savo darbą. Turime puikių vyrukų grupę, kurie yra motyvuoti ir pasiruošę laimėti“, – komentavo D. Bookeris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių