Pereiti į pagrindinį turinį

R. Rubio: negalvojame apie revanšą JAV rinktinei

2016-07-11 13:14

Olimpinių žaidynių krepšinio turnyro B grupė yra tokia sudėtinga, kad Ricky Rubio nėra linkęs galvoti apie tolimesnius etapus. Anot Ispanijos rinktinės įžaidėjo, olimpinėse žaidynėse iškovoti medalius yra be galo sunku, todėl apie viską reikia galvoti žingsnis po žingsnio.

Ricky Rubio (nr. 11).
Ricky Rubio (nr. 11). / Scanpix nuotr.

„Patekome į labai sudėtingą grupę, kurioje turėsime būti itin susikoncentravę ir gerai pasiruošę. Tik tokiu atveju turėsime galimybių kažką pasiekti toje grupėje“, – kalbėjo R. Rubio, tarp pagrindinių varžovių išskyręs Braziliją, Argentiną ir Lietuvą.

Be šių komandų B grupėje dar varžysis Kroatija ir Nigerija.

R. Rubio su Ispanijos rinktine 2008 ir 2012 metais iškovojo olimpinių žaidynių sidabrą, abu kartus finale pralaimėdamas JAV rinktinei.

25 metų 193 cm ūgio gynėjas sako dar negalvojantis, kad šiemet ispanai galėtų atkeršyti amerikiečiams.

„JAV turi labai stiprią komandą ir yra olimpinių žaidynių favoritė. Mes negalvojame apie revanšą. Amerikiečiai nėra mūsų grupėje, todėl kol kas apie juos neturime galvoti.

Nors paskutinius du kartus mes laimėjome medalius, tai padaryti yra nepaprastai sudėtinga. Kiekvieną vasarą turi sunkiai dirbti, kad kažką pasiektumei, tačiau šios rinktinės privalumas yra tas, kad ji labai alkana ir visada siekia didžiausių tikslų“, – kalbėjo R. Rubio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų