Pereiti į pagrindinį turinį

S. Jasaitis vilčių grįžti į rinktinę nepuoselėja

2016-03-25 12:38
S. Jasaitis
S. Jasaitis / Scanpix nuotr.

Šį sezoną sėkmingai Italijoje rungtyniaujantis Simas Jasaitis apie sugrįžimą į Lietuvos rinktinę negalvoja. Tai snaiperis atskleidė Italijos žiniasklaidai.

„Į rinktinę nebegrįšiu“, – sakė puolėjas, paskutinį kartą nacionalinės komandos marškinėlius vilkėjęs 2014 metų pasaulio čempionate Ispanijoje.

Rytoj 34-ąjį gimtadienį švęsiantis krepšininkas Lietuvos rinktinėje debiutavo 2005 metų Europos čempionate. 2007 metais jis iškvojo Europos, o 2010 metais – pasaulio pirmenybių bronzą.

Veteranas kalbėdamas su Italijos žiniasklaida taip pat patvirtino, jog susidomėjimą juo rodo Kantu „FoxTown“ ekipa, tačiau pareiškė esantis laimingas dabartiniame savo klube.

„Apie ateitį negalvoju, nes turiu sutartį su „Betaland“ ir turiu tai gerbti. Be to, šiuo metu Kapo d‘Orlande esu laimingas, todėl ir toliau stengsiuosi dirbti savo darbą, o apie ateitį galvosiu vasarą“, – sakė S. Jasaitis.

Šį sezoną snaiperis Italijos čempionate per rungtynes vidutiniškai įmeta po 12,5 taško bei sugriebia po 3,8 atšokusio kamuolio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų