Pereiti į pagrindinį turinį

Tritaškiais vokiečių gynybą suraižęs J.Dentmonas: pasitikėjimas jėgomis auga

2013-11-14 20:17

Justinas Dentmonas sužaidė geriausias rungtynes Eurolygoje. Metimo skonį pajutęs Kauno „Žalgirio“ amerikietis pelnė 24 taškus, atliko 9 rezultatyvius perdavimus ir surinko net 32 naudingumo balus. 6 iš 6 snaiperio tritaškių nokautavo “Bambergo Brose” ir įkvėpė kauniečius tolimesnėms kovoms dėl kelialapio į Eurolygos “Top 16“ etapą.

- Justinai, ar šis mačas buvo sėkmingiausias nuo atvykimo į Lietuvą?

- Vienas iš tokių. Dariau viską, kad padėčiau komandai laimėti. Stengiausi branginti kamuolį ir asistuoti draugams.

- Ar dvikova su „Brose Baskets“ buvo išties sunki?

- Kartais buvo išties nelengva. Tačiau pamažu bręstame kaip komanda. Auga pasitikėjimas savo jėgomis. Tas nusiteikimas padėjo pelnyti svarbią pergalę.

- Eurolygos sezono pradžia jums asmeniškai susiklostė ne itin sėkmingai, bet pastarosios dvejos rungtynės – kita istorija. Kuo tai paaiškintumėte?

- Stengiuosi tobulėti ir pritapti prie žaidimo sistemos. Pradžioje man kilo sunkumų: nauji komandos partneriai, kitoks žaidimas, naujos lygos. Bet viskas pamažu tvarkosi. Ir mieste jaučiausi kiek vienišas, tačiau krepšinis padeda adaptuotis.

- Kaip dabar vertinate „Žalgirio“ šansus patekti į „Top 16“?

- Mūsų tikslai nesikeičia. Treneriai to tikisi, tikimės ir mes. Svarbiausia nuosekliai eiti link to ir pasitikėti savo jėgomis. Tada viskas bus gerai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų