Pereiti į pagrindinį turinį

V.Garastas: Esame patenkinti atgaivintu krepšinio turnyru

2008-11-27 17:51
V.Garastas: Esame patenkinti atgaivintu krepšinio turnyru
V.Garastas: Esame patenkinti atgaivintu krepšinio turnyru / E.Butkevičiaus nuotr./V.Garastas

Sausio 23-24 dienomis naujojoje Panevėžio „Cido" arenoje pirmą kartą vyks aukščiausio lygio krepšinio varžybos - Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) DnB NORD Didžiosios taurės turnyro finalo ketverto varžybos, praneša Eurobasket.lt.

Krepšinio gerbėjai galės išvysti stipriausių Lietuvos komandų kovą, įspūdingą reginį ir įvertinti naują areną, kurioje vyks ir 2011 metų Europos čempionato rungtynės.

„Esame labai patenkinti vos prieš trejus metus atgaivintu krepšinio turnyru. Kiekvienais metais turnyro populiarumas auga, didėja dalyvaujančių komandų skaičius, finalo turnyrą stengiamės rengti vis kitame mieste, kad kuo daugiau krepšinio mėgėjų turėtų galimybę gyvai pamatyti geriausias mūsų šalies komandas ir krepšininkus", - pasakojo LKF prezidentas Vladas Garastas.

Pirmasis LKF taurės turnyro finalo ketverto turnyras vyko 2007 metais Klaipėdoje. Pernai turnyras buvo rengiamas naujai pastatytoje Šiaulių arenoje. Abu kartus turnyro nugalėtojais tapo Kauno „Žalgirio" krepšininkai, finale įveikę Vilniaus „Lietuvos rytą".

Šį sezoną LKF DnB NORD Didžiosios taurės turnyro finalo ketvertas vyks Panevėžyje.

„Džiaugiamės, kad aukščiausio lygio krepšinis atkeliauja ir į Panevėžį. Šis miestas turi gilias krepšinio tradicijas, - pažymėjo „Cido" arenos generalinis direktorius Dainius Visackas. - Tikimės, kad naujoji arena prisidės prie krepšinio populiarėjimo ir geresnių vietinės komandos rezultatų. Neabejojame, kad federacijos taurės turnyras sulauks didelio žiūrovų susidomėjimo".

LKF DnB NORD Didžiosios taurės finalinio ketverto turnyrą „Cido" arenoje stebėsiančių krepšinio sirgalių lauks ne tik atkaklios krepšinio rungtynės bet ir aukščiausio lygio krepšinio šventė. Šiemet, atsižvelgiant į krepšinio aistruolių pageidavimus, varžybos vyks savaitgalį (penktadienį ir šeštadienį), todėl progą atvykti į renginį turės ir krepšinio gerbėjai iš kitų Lietuvos miestų.

Svarbi šių metų naujovė - įsigyjamas bilietas galios abi turnyro dienas. Šis bilietų prekybos modelis perimtas iš tarptautinių čempionatų praktikos. Krepšinio gerbėjai gaus galimybę už itin žemą kainą gyvai stebėti visas keturias aukščiausio lygio rungtynes.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų