Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos

2009-02-11 18:53
Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos Vilniečiai nepasigailėjo varžovų iš Vokietijos

Vilniaus "Lietuvos rytas" iškovojo didžiausią pergalę šį sezoną tarptautinėje arenoje.

Europos taurės rungtynėse Lietuvos vicečempionai pirmą kartą peržengė 100 taškų ribą ir 105:64 (27:16, 27:20, 23:15, 28:13) sumindė L grupės autsaiderę Kvakenbriuko "Artland Dragons" (Vokietija). Vilniečiams tai buvo antroji pergalė, o vokiečiams - trečiasis pralaimėjimas.

Taškus vilniečiams pelnė visi 12 krepšininkų, o rezultatyviausias buvo Chuckas Eidsonas - 18 taškų. Donatas Zavackas (5/5 tritaškių) ir Milko Bjelica pridėjo po 15 taškų. Vokiečių ekipai 14 taškų surinko Dirkas Madrichas.

Vilniečiai nuo pat pirmųjų minučių smaginosi aikštėje. Šeimininkų treneris Rimas Kurtinaitis po pertraukos pasodino ant suolo visus savo lyderius, bet padėties tai nepakeitė. Atsarginiai žaidėjai net padidino persvarą nuo 24 iki 41 taško.

Kitas Europos taurės rungtynes vilniečiai vėl žais su "Artland Dragons" - po dviejų savaičių, vasario 24 d., Vokietijoje.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų