Grupės „Kitokios“ narė pataria, kaip pasiruošti bikinių sezonui

  • Teksto dydis:

Vasaros sezonas Lietuvoje tęsiasi vos tris mėnesius, todėl moterys ir merginos deda visas pastangas, kad jie taptų nepamirštami

Vasaros sezonas Lietuvoje tęsiasi vos tris mėnesius, todėl moterys ir merginos deda visas pastangas, kad jie taptų nepamirštami. Kaip tinkamai pasiruošti maudynių sezonui, puoselėti kūno linijas ir grožį pataria fitneso žvaigždė ir grupės „Kitokios“ narė Greta Lebedeva.

Prasidėjus vasaros sezonui daininkė savo „Facebook“ paskyroje sulaukia vis daugiau klausimų apie tai, kaip pasiruošti šiltajam sezonui – merginos nori, kad jas lydėtų susižavėjimo žvilgsniai, o suvilioti dėmesio vertą vyrą būtų lengva. Tad ką daryti, kad šią vasarą atrodytum lyg paplūdimio deivė?

„Kad turėtume sveiką ir išpuoselėtą kūną, juo reikia rūpintis nuolatos. Į sporto salę užsuku bent 4-5 kartus per savaitę ištisus metus. Mano treniruotė trunka iki poros valandų. Sportas padeda jaustis žvaliai, tačiau dailioms kūno linijoms didžiausią įtaką turi mitybos įpročiai. Vakarais niekada neleidžiu sau smaližiauti, o besiruošdama varžyboms be druskos ir prieskonių virtą vištieną su ryžiais valgau kiekvieną dieną“, – sakė praėjusiais metais Europos kultūrizmo čempionate bikini kategorijoje trečiąją vietą užėmusi G. Lebedeva.

Dar vienas dalykas, į kurį Greta atkreipia dėmesį – veido oda. „Vasarą odą sekina saulės spinduliai, ji daugiau prakaituoja, greičiau sudirgsta. Natūralu, kad tokiomis sąlygomis ir makiažo norisi naudoti kuo mažiau, juk dekoratyvinė kosmetika užkemša poras ir dar labiau vargina saulės nugairintą odą. Tačiau, kad be makiažo veidas atrodytų sveikas ir gražus, juo pasirūpinti reikia iš anksto. Aš renkuosi veido masažą, kuris suaktyvina kraujotaką, nuvalo susikaupusius nešvarumus, pagyvina spalvą ir mažina raukšleles“, – pasakojo Greta.

Garsi atlikėja atskleidė, kad norėdama išlaikyti sveiką ir lygią kūno odą, ją ne tik šveičia, valo ar masažuoja, bet ir naudoja naujos kartos epiliatorių. Didžiojoje Britanijoje vykdytos apklausos metu paaiškėjo, kad moterys per savo gyvenimą skutimosi peiliukams, depiliaciniams kremams, plaukelių šalinimo vašku ir kitoms priemonėms vidutiniškai išleidžia 32 tūkst. litų. Antra tiek jos išleidžia kremams, skirtiems paruošti ar nuraminti sudirgintą odą. Nepaisant to, geras rezultatas pasiekiamas ne visada. Greta dažnai sulaukia klausimų, ką daryti, kad oda būtų glotni ir atrodytų nepriekaištingai.

„Esu išbandžiusi daugybę plaukelių šalinimo priemonių. Ilgą laiką rinkdavausi skutimosi peiliukus, tačiau supratau, kad tai laiko švaistymas – plaukeliai atauga jau kitą dieną. Dabar renkuosi epiliatorių ir glotnia oda galiu džiaugtis visą mėnesį. Nors epiliacija reikalauja šiek tiek įgūdžių, vėliau ją galima atlikti vis greičiau ir visai neskausmingai. Mano receptas paprastas – pirmiausiai paruošiu odą plaukelių šalinimui, t.y. ją nušveičiu, o pačią procedūrą renkuosi atlikti duše, nes taip oda labiau atsipalaiduoja“, – pasakojo fitneso žvaigždė.

Greta patikino, kad norint puikiai atrodyti, visai nebūtina kas dieną leisti laiką grožio salonuose. Daugumą kūno ir veido lepinimo procedūrų ji atlieka namuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bembis

bembis portretas
garsi atlikėja :DD
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių