Pereiti į pagrindinį turinį

Seksas virtuvėje: nuo geismo iki erotinių žaidimų su maistu

2012-09-14 15:00
Seksas virtuvėje: nuo geismo iki erotinių žaidimų su maistu
Seksas virtuvėje: nuo geismo iki erotinių žaidimų su maistu / Shutterstock nuotr.

Pastaruoju metu tapo itin madinga mylėtis pačiose netikėčiausiose vietose – pasakojimų, kaip aš tai dariau ir kokie mes „kieti“ pilna internetiniuose dienoraščiuose ir forumuose. Jei tik aplinkiniai išdrįsta kalbėti apie seksą, tai būtinai išgirsi, kaip mylėjosi sumestas ant stogo, paplūdimyje, lifte ar parke. O iš tikrųjų įdomių, netikėtų seksualinių sprendimų galima rasti net neiškėlus kojos iš namų.

Pavyzdžiui, stabtelkime jūsų virtuvėje ir atidžiai apsidairykime.  Juk tai tikras poligonas praktiniams „Kamasutros" užsiėmimams atlikti. Jūsų paslaugoms – įvairūs paviršiai: stalas, palangė, grindys. Dar daugiau – atramos taškų, reikalingų pozicijoms „iš nugaros“ ar „iš šono“.

Svarbiausia ruošdamiesi išbandyti seksą virtuvėje, pasirūpinkite, kad ant stalo nesimėtytų kokia šakutė, o kaitlentės paviršius nebūtų karštas.

Žinoma, jei vienas kitam, patogiai gulint ant sofos, pasiūlysite „O gal šiandien pabandom virtuvėje?“, tai vargu, ar sulauksite audringo ir teigiamo įvertinimo. Juk remiantis statistika, tik 6 proc. europiečių mėgsta spontanišką seksą ant virtuvinio stalo. Gal tas procentas yra toks nedidelis vien todėl, kad pradžia būna neteisinga?

Todėl bus visai kitoks efektas, jeigu prieš partnerį ar partnerę pasirodysite pasipuošę erotiška prijuoste, užrišta ant nuogo kūno. Galima seksą virtuvėje paįvairinti konkursais.

Pavyzdžiui, kiek pievagrybių supjaustysite, kol vyras deda visas pastangas jums už nugaros, kad abu išskristumėte į dausas? Arba kiek jūs nuskusite bulvių, kol jūsų partnerė, stovėdama ant kelių, ragaus jūsų pasididžiavimą ir atliks visas kitas būtinas manipuliacijas? O laimėtojui atitektų iš anksto paruošta erotiška dovanėlė ar suvenyras.

Beje, seksologai tvirtina, kad jei devizą „nevalgyti po šešių“ pakeisite į „seksas virtuvėje po šešių“, nereikalingi kilogramai tirps akyse.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų